Muhakkak denemem gerekiyor, yillardir migren ve bas agrisi bende misafirdir...pazartesi hemen bir cuval ceviz alicam. Tesekkürler paylasim icin canim.
Baş ağrılarına doğal çözüm yöntemleri Merhaba Baş Ağrısı ÇekenlerDüün dayanılmaz bir şekilde baş ağrım vardı ve buna iyi gelebilecek bir şeyler araştırmaya koyuldum internette. Bazı iyi gelebilecek şeyleri gördüm uyguladım 1 saat sonra gerçekden baş ağrısına iyi geldiğini deneyerek gördüm. Bu gün ise sizlerle paylaşacağım bulduğum tarifi..Bazen hafif, bazen de dayanılmaz şiddetli olan baş ağrılarına doğal çözüm yöntemleri bunlar;Baş ağrıları çoğu zaman dayanılmaz olabiliyor. Bu ağrılara, bir tablet ağrı kesici çözüm gibi görünse de aslında ağrı kesicilerin eklemlerdeki kıkırdak dokuyu ciddi şekilde zedelediği ve bu nedenle eklem sorunlarına yol açtığı belirtilmektedir.O zaman ne yapmamız gerekir? Bu sorunun en güzel cevabı pek tabiki şifa dağıtan bitkilerdir. Anadoluda yüz yıllardır biriken otacı(şifalı bitkilerle tedavi) kültürü bir modern hastalığın daha düşmanı yerindedir. Baş ağrısı.Baş ağrısının neden kaynaklandığının tespiti önemlidir:Başınız ağrıyor ağrı enseden kabarıp yukarıya tepeye doğru yükseliyor. Bu durumda ensede ve vücudun genelinde bir ağırlık var ve hatta ensenin uyuşması da bütün bu rahatsızlıklara eşlik ediyor. Bu durum kollesterol yükselmesiyle açıklanabilecek bir durumdur. Kollesterolün düşürülmesi bu tür bir baş ağrısının giderilmesi anlamına gelmektedir.Ne yapmalıyız:Kollesterolün düşürülmesinde ceviz sıklıkla kullanılan bir şifalı bitkidir. Önceden dış kabuğunu soyduğunuz cevizleri(sert kabuktan bahsediyoruz) bir bardak ılık suda 6-7 saat bekletiniz. Bardaktaki suyun renginin değiştiğini ve hatta yoğunluğunun arttığını göreceksiniz. Daha sonra bu suyu içerek tüketiniz. Bu kürü 1 hafta uygulayıp 1 hafta bırakınız yaklaşık 3-5 haftda artık vücuttaki ağırlığın ve baş ağrılarınızın kalmadığını göreceksiniz.Umarım Baş Ağrınız Geçer Sağlıkla Kalın..
ruhumun kanadığını hissediorum şimdi
daha net daha acı
Vé sahici
hiç 1yere ait 0Lmamak qibi
boşLuk qibi
işe yarayan bişeyLerin kaLmaması qibi
................
Muhakkak denemem gerekiyor, yillardir migren ve bas agrisi bende misafirdir...pazartesi hemen bir cuval ceviz alicam. Tesekkürler paylasim icin canim.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
ilginc bir yöntem gercekten ise yariyormu acaba bas agrisi olanlara insallah sifa olur .....
paylasim icin tskler.
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Ceviz suyu kollesteronu düsürüyor ve bununla baglantili bas agrilarinda iyilesebilir. Ben akupunktur da yaptirdim, omuzlara ayriyetten masajlar denedik, gimnastikler yapildi, ignelerle omuzlardaki kasilmalari gev$etmeye denedik, ic organlarim ultrasonlarda bana selam verdiler tek tek, yani tüm vucut muayne edildi ama bulunmadi agrilari üreten sebep, bende caresiz sekilde cekiyorum migren derdini. Son dönem hele üc hafta boyunca her gün agrilarla ise gidip geldim, gecmek bilmedi agrilar
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
ALLAH yardimci olsun umarim bir caresini bulur sagligina kavusursun...
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Amin; agrilar oldugu süre denemelere devam derim yilmadan. Tip da bile aslinda bir cözüm bulamadilar daha, bekleyelim ve beklerken bitkisel terapileride deneyerek devam ederim. Tüm migren hastalarina Allah yardimci olsun.
Aminnnnnnnnnnn. insallah
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks