Yo yoo memati ölemez. Bu bölüm ikinci serinin en önemli bölümü :S
Yo yoo memati ölemez. Bu bölüm ikinci serinin en önemli bölümü :S
her bolumu izlemeye deger
ama bu bolumunun bitisi(((((((((((((
ugurlu emegine saglik
tek kelime ile superdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu bolum
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
UGURLU emegine saglik ...
ya ama ya MEMATISIZ bu dizi izlenmezki umarim pis buyuk iskender oldurmez![]()
s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£...
Memati Ölecekmi ?
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesen 30. bölümünde, Polat Alemdar’ın ihtiyarlar heyetinin teklifini kabul edip ateşi yakmasının ardından Büyük İskender, Memati’yi kaçırdı.
Polat’ı arayarak Memati’nin elinde olduğunu söyleyen Büyük İskender, Polat’tan Kırmızı Kitap’ta yazanları istedi. Ancak Polat Alemdar, Memati’ye hakkını helal ettiğini söyleyerek onunla vedalaştı.
Bu vedalaşmanın ardından Hakan’ın Memati’nin kafasına silah dayamasıyla nefesle tutuldu. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Memati yaşayacak mı?
Resmi sitelerinde bir açıklama yok. Ama genel tepkiler ölmemesi yönünde. Polat dışında herkes ölsün ama memati asla diyolar
Mematiyi diziden çıkarırlarsa izlenme oranının yarı yarıya düşeceğinden emin millet =)
Forumları okusanız inanamazsınız. Bilhassada yapılan önerileri =)
Bence bu bolumde memati iskenderin elinde kalacak olmeyecek cunku mematiyi bir bolumde öldürme kararini alma cesaretini gosteremez yapimcilar izleyicilerin cogunlugu UGURLU nunda dedigi gibi memati fanatigi
Ayrica memati olurse dizide Bulut karakterinin onemi azalacagi icin bi iki kademede izleyici sayisi dusmesine ek olarak diziye yeni rol eklenmesine zaman birakilmamis olacaktir Bu da dizide bi sure bosluk hissi doguracagindan bu riski goze alamazlar
Bu bolumde mematinin kafasindaki silah iskenderin alacagi bir haberle bir sure uzaklastirilacaktir Cengiz karakteri bu bolumde etkin olacak gibi geliyor bana
Örgüt ile Iskender arasinda bir gorusme olacagini tahmin ediorum ve bu gorusmede Muro öldürülmeye calisilirken ile Memati ve Polat ailesinin icine girecek bu ailenin icine yerlesmesi icin gerekli olan sure icersinde memati yasayacak izleyici sayisi iice artan Muro her ne kadar izleyicisi cok ama yuzu eskiyen mematiden daha fazla goz onune cikartilacak sahne sayisi arttirilacak memati unutturulup bir vea 2 bolum sonra infazi saglanacak ki bu sure icersinde Muro Polat ikilisinin yaninda olmayacak yani Iskenderin elinden kurtulamayacak.
Cakir karakterinin ölduruldugu bir dizi Kurtlar Vadisi bu sebeple silinmeyecek karakter yoktur onun yerine gececek karakter vardir Cakirdan once memati bu kadar goz onunde degildi.
Cok zor bir ihtimalde olsa ikinci bir gorus olarak polat bi operasyon gerceklestirecektir bu operasyonda iskenderin yuzunu gormedigi gullu erhan i fuzeler icin gorusulen kisi yerine gecirip iskender ile bi gorusme yapmasini saglayip iskendere pusu kurabilir cok dusuk bir ihtimal bile olsa bu da gerceklesebilir iskenderin olmedigi ama hakanin elinden mematinin alindigi bir bolum de izleyebiliriz bekleyip gorecegiz![]()
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Rar Sifreleri: www.alemim.net
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks