Sevgili günlük bu gün cok hastayimkendimi hic iyi hissetmiyorum bitkin ve yorgun bir gün benim icin hic bisey yapmamama ragmen
![]()
Sevgili Günlük..
Sana ilk yazacak kişi olmak çok hoş bir duygu : )
Umarım her şey daha güzel olur..
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Sevgili günlük bu gün cok hastayimkendimi hic iyi hissetmiyorum bitkin ve yorgun bir gün benim icin hic bisey yapmamama ragmen
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Selam gunluk nasılsın?
Ben cok yorgun olmama ragmen bir o kadar mutluyum. Ne guzel bir gundu. Her zaman ki rutin islerim dısında farklı bir durum soz konusu olmasa da bugun bir cok sey sacmalayacak kadar mutluyum
Hurmetler ;p
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
sevgili günlük akın abi :P
Bugün hava çok güzeldidısarısı kız kaynıyodu ben her zamanki gibi hovardalıgımı yaptım
ve sonra eve kitledim kendimi pc basına gectim Bu arada sevgili GuLCe sanada gecmiş olsun besgen sanada bi yorgunluk kahvesi yapıyım iç....
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
SevgiLi GünLük, bugununde diger gunlerden bir farki yoktu gece oldu hala burdayim, of ya sabah is var....
Bakalim yarin bir degisIklik olacakmi....
Sanmam ama![]()
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
selam yaf cok gec oldu suan formda verilecek okadar cevap ,yorum yapılacak okadar cok yazı varki malesef ben vaktim olmadığı için sadece bikaç kişiye yazıyorum ve herkesi çok özledim eski günlerimi arıyorum seni okuyan herkese selamlar onlara söyle ceyda sizleri çok özledi de ilk izninde yanınızda olacak de neyse canısı sabah iş var çıkmalıyım herzaman ki gibi işe git akşam gel yemek bulaşık çamaşır off be monoton yani bugecelik bu kadar kendine iyi bak![]()
GunLuk;
Vay be Sabah Oldu bee yuh be cusss bana beee ;p
Vallahi dısarda kargalar otuu.. Cok yoruldum yatayım accuk iyi geceLer...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
SevgiLi günLük hafta sonu olmasina ragmen calistimCok yorucu bir gundu, birde ustune mesai yaptim.. Eve geldim HOllandaya gittik alisveris icin super seyler aldim falla
He birazdan cikicam dinlenicem sonra yine gelicem, Hani beni sevenler beklerler diye haber vereyim dedim SevgiLi günLük ama fazla gec kalmicam![]()
Merhaba Canım.. Bu son günlerde darma dağın yüreğim ya anlaşılmıyorum ya anlatamıyorum satırlara dökemiyorum içimdekileri, konuşmayı denememi söyleme sakın!.. Bir yanda harabeden çıkmış bir yürek var avuçlarımda diğer yandan harabeye geri gitmek isteyen amaçsız bir sevda..
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
SevgiLi GünLük, Dün Biraz bazi seylere uzuldum ve Cok basim agrimasina ragmen Bügun YIne herzamanki gibi ise gittim, Ve Herzamanki gibi çok yorgunum, hani acaba diyorum, yarin farkli bir gun olurmuki... OLur dimi Sevgili GünLük![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks