GünLüK
ßugün son Tatil günü.öDev yaptım.Soru Çözdüm,oTurdum,müzik dinledim.Ve neTTeydüm![]()
Merhaba Canım.. Bir süre senle görüşemeyeceğiz kendine dikkat et![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
GünLüK
ßugün son Tatil günü.öDev yaptım.Soru Çözdüm,oTurdum,müzik dinledim.Ve neTTeydüm![]()
Seven Sevilmez..Sevilen Sevmez..İki Seven ASLA Birleşmez..♥$imdi Sen Gidiyorsun yaaa.... Beni Kim Sevecek ?
sevgili günlük
Ben birisi çok seviyorum ama o bana hiç güvenmiyor eski çıktıgı yüzünden napmalıyım söle bana bakimOnu ÇoK SEVİYORUM
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
şimdiiiii pek sevgili ve de pek sayın günlükcüm...
2 gündür 1 geziyorum 1 geziyorum ki sorma...sosyal hayatıma hızlı 1 dönüş yaptım
....hep sanal hep sanal nereye kadar ki canım
.....bahar geldi İstanbul'a..kuşlar cicekler bocukler
....süper bahar tadında 1 hava
.....birde gitgide yaklaşan yaz tatilim
..bu sene nereye gitsem ki telaşı
...ee daha ne olsun hayat çok güzel ve kısa
..cıstakk cıstakkkk....
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Günlüğümm Gülümm Bak kim geldi KaCakHocama giremeyeceğimi söylemiştim geldim o yok şimdi şöyle bir hasret giderseydik : ) Sen özledin mi bilmiyorum ama Günlüğüm Seni çok özledim mCx : )) Umarım iyidirsin biraz düzeldim günlüğüm varya bir daha sanaldan birine tutulursam 942517851751817754 olsun
Hadi Canım öptüm
Biraz bakınayım
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
niyazim hos geldin canim günlük yerine ben cevap vereyim sana toparlanmana sevindim![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Sevgili Günlük,
Bugün Güzel Bir Gündüü Hoş Vakit Geçirdim Sevdiğim İnsanla Uzun Uzun Sohbetler Ettik Bazen güldük Bazen Eğlendik Bazense Duygusallaştik Ama Bunlar Hayatin Tadi Tuzu Değilmi Zaten En Kötü Günümüz Böyle Olur İnş.. Bakalim Yarin Ne Yapicass Nişan Var Nişana Gidicem inş. Cumamiz Hayirli Olur... Yarin Görüşürüz Candyy Mcxxxxxxxxx
Heaa Unutmadan Ekliyeyim İyi Dedikodu Yaptik Heaaa))
Konu Fidem tarafından (20.03.08 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir.
Sevgili Günlük Bugün O Kadar Güzel Bir Sabah ki Yalnizlik Dolu Gene Ama Rabbim'in Bana YAzmiş Olduğu Kaderde Böleee Sabahlarin En Güzek Yani Aşkim'İn Resmini Öpüp Onunla Konuşmak Bakalim Günüm Nasil Geçiçek Öğleden Sonra Görüşürüz Günlük...
Sevgili gunluk,
Bugun hic keyfim yok, bugun benim icin uzun bi gun olcak , niye dersen 8 saat caliscam o yetmez mis gibi birde 4 saat okul icin is yerinde durcam..
yani bugun benim icin coooooooooooook uzun olcak..
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks