Bir gariplik olmasinkadin kadini opuyor ben kendi adimi soyaimi yaznca..sakata gelmeyelim Kacak
açıLan SayfaDa aDınızı SoyaDınızı aLt SatıRa yaŞınızı Yazın naSıL öpüŞtüğünüzü GöRün)
aLttada ihTiRaS deRecenizi göRebiLiRSiniz
TıKLa
Alıntı![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Bir gariplik olmasinkadin kadini opuyor ben kendi adimi soyaimi yaznca..sakata gelmeyelim Kacak
PühahahaMadonna ile Britney Spears
oran %88
cıktı yuhh be kadınlardan hoslanmam severim ama oyle degil KaCaK bunda bir garipLik var
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
hahaha koptum nerden biliyor yagmuru sevdigimi![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Yagmuru salla digerine bakyagmurla gecistirme :P
Hata verse GuLCede de verirdi sakata gelmiyorsunuz![]()
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Ya iyide niye burda ikisi opusuyo. Ben kızlarla ogkkkk
KaCaK yazmıyorum artıkın hihh
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Tamam Canım yafs kızmaYa iyide niye burda ikisi opusuyo. Ben kızlarla ogkkkk
KaCaK yazmıyorum artıkın hihhNeyse gülsek yeterli
![]()
![]()
M.Akif Ersoy
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks