bakmak istedim ama yorumun bile beni korkuttu. O yüzden hic denemicem bile .. Tesekkürler paylasimin icin
![]()
+16 Korku filminde oynayın,başrolde siz! Evet Arkadaşlar Aşagıdaki Link Gerçekten Gerilim Dolu Bir Oyun.
Herşeyi Kendin Yönetiyosun İlk Başta İsminizi Sorcak FIRST NAME Yazan Yere İsminiz Yazın Yanındaki İNTİNaL e İsminizin Baş Harfini Yazın
sonra yandaki procced a basın ve isminizin yazılı olduğu bir kagıt gelecek orda da PROCCED a Basın..
Ve İşte Korku Dolu Dakikalar Başlıyo Ordaki Odalardan Birilerine Tıklayın Zaten Gerisi Gelir
LÜTFEN MACERACI ARKADAŞLAR TIKLASIN...
Daha Etkili Olabilmesi İçin Bu İşi Karanlık Bir Odada Yapınız
Cesaretliyseniz, son ses açıp oynamayak isteyenlere tam ekran link; [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ]
Çok tırstımm....Çok gerçekçiii , açıkçası çok korktum ben... Sesler görüntü dehşet.. Bi de evde yalnızım şu an
![]()
bakmak istedim ama yorumun bile beni korkuttu. O yüzden hic denemicem bile .. Tesekkürler paylasimin icin
![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Linki yenilermisniz... Açılmıyor....
Extra Link
Link açılıyor, baktım. Neyse aynı linki tekrar veriyorum,bakarsınız burdan. Sayfa açılınca "Skip İntro"yu geçin sonrasını zaten konu eklerken yazdım.Kolay gelsin.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks