konu yalnis yere acilmis sanirim tasidim bu yüzden
tskler paylasim icin konuyu okumadim henüz ama duyarli bir konu galiba![]()
Arkadaslar bızlerın cok sık duydugu bır kelıme kadın erkek esıtlıgı.
Sızler bu esıtlıgın olduguna ınanıyormusunuz?
Ulkemızden turkıyemızden soz edecek olursak gercı bu dunyanın bıcok yerınde aynı ama kadınlarımız halen bıcok kadınlarımız kocasının elıne bakıyor.kadınlarımız kocalarından ızınsız calısamıyor ,kocalarından ızınsız hıc bısey yapamıyorlar.mesela carsıda pazarda turkıyenın bıcok yerınde erkekler onde yururler kadınlar arkalarından yanyana yurumesler.yıne onemlı bı konu erkek cocuklar ılk sıradadır ılk okula onlar gıderler kız cocuklarının duydugu o erkek sen gıdıpde napıcan okula basımıza profosormu olucan, dıyelımkı erkek cocuk eve gec geldı erkekdır sorun yok o gelebılır eve gec.aynı olayı kız cocuk yapsa oo fırtınalar kopar nerdesın nasıl gec kalırsın bır suru azar kavga hatta dayakla sonuclanabılıyor bu olay.
Avrupadada durum cok farklı degıl bence ben bos zamanlarımda almanyada yasayan turk bayanlara gonullu almanca ogretmek ıcın turk okul aıle bırlıgınden arkadaslarla anlastım ve afıslerı bastık telefon numaralarımı verdım
![]()
ve benı arayan bayanların yuzde 80 nının sordugu soru dersı erkek ogretmı bayan ogretmenmı verıcek erkekse esım gondermes benı.ve yıne cok olan bu durum erkek sadece 8 saat calısıp eve gelıp yan gelıp yatmakla yukumludur ama artık avrupa ve turkıyenın bıcok yerınde bayan larda calısıyor ve bu bayanlar sabah ıse gıdıyolar ısten eve gelıp yemek camasır utu temızlık nerdeyse bır mesaıde evde yapıyolar ve en ufak bı tartısmada yıne duydukları kelıme sen ne yapıyorsunkı.
Yanı anlatmakla bıtmıcek kadar ornekler var bu konuda egıtım ıs herseyde bız kadınlar erkeklerden daha gerıdeyız ve bunun ıcın ben kadın erkek esıtlıgını kabul etmıyorum ve yenı bı konu baslatıyorum katılımlarınızı beklıyorum bıraz acemıce oldu ama hatam olursa kusuruma bakmayın ılk konu acısım bu.
Ben soyle bı konu baslatıyorum
kadın erkek esıtsızlıgıne ınanıyormusunuz?
![]()
konu yalnis yere acilmis sanirim tasidim bu yüzden
tskler paylasim icin konuyu okumadim henüz ama duyarli bir konu galiba![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
alisirsin senem38 bende bir yil önce geldigimde forum kelimesini bile bilmiyodum
ben tsk ederim
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Sade turk toplumunda degilde, cogu toplumlarda ve erkeklerdeki zihniyet degismedigi sure boyle devam ederler..
Gerci yeni nesillerde kadinlar artik daha fazla "ezilen" taraf olmamak icin elinden geleni yapiyorlar..
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Kimse demesin ki kadın erkek esit degil ...
Kadınlar da artık istediklerini yapabiliyorlar düşünce politika yasam tarzi vs...
Asın bu konulari artık...
Soruyu tam adamına sordun senem_38 bildigin gibi doguluyum....
Sordugun sorunun cevabını sende bende iyi biliyoruz öyle degilmi?
Evet burda baska dogu illerimizde kadınlar siyaset sosyal özgürlük anlamında kendılerını hem gelıstırdıler,astılar.....Haklari var hangi yönde kullanacagı kişinin kendisine kalmıstır...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks