Aldigim cevap bu![]()
"Genelde kullanmıyorsunuz, `Aaa Maillerime Bakayım` sizin MSNe giriş cümleniz."
Tesekkürler paylasim için![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Aldigim cevap bu![]()
"Genelde kullanmıyorsunuz, `Aaa Maillerime Bakayım` sizin MSNe giriş cümleniz."
Tesekkürler paylasim için![]()
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
MSN Sizin İçin Herşey...
Hayatınızın çoğunda onlinesınız. Aile bireyleriyle, okul-iş arkadaşlarıyla, kız arkadaşınızla, netten edindiğiniz sosyal arkadaşlarınızla MSN yoluyla irtibattasınız. MSN sizin için hayatın bir bölümü. PC açar açmaz ilk işiniz MSNe bağlanıp online listenizi kontrol etmek. 5.2 Milyon kullanıcının %22si bu yönde kullanıyor.
cevaba bak..ne alakaysa![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
ACAYIIP YALAN:d HICDE BILE DEIL :d:d HAHAH BU CIKDI BAKIN
MSN Sİzin İçin Kötü Amaç!
Sağda solda bulduğunuz ayş[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ], yağı[Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] adlı adreslere ilginiz büyük, bu yüzden MSNi çöpçatanlık amacıyla kullanıyorsunuz. Bazı kesimlerce bu `ego tatmin etmek` olarak adlandırılıyor. 5.2 Milyon kullanıcının %38i bu yönde kullanıyor.
seni gidi seni tweety....Yhauhuahuah
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
yok aflaaa ne alakaaawalla deil Bak
hahhaa
ACAYIIP YALAN:d HICDE BILE DEIL :d:d HAHAH BU CIKDI BAKIN
MSN Sİzin İçin Kötü Amaç!
Sağda solda bulduğunuz ayşe_XXX@XXX.com, yağız21@XXX.com adlı adreslere ilginiz büyük, bu yüzden MSNi çöpçatanlık amacıyla kullanıyorsunuz. Bazı kesimlerce bu `ego tatmin etmek` olarak adlandırılıyor. 5.2 Milyon kullanıcının %38i bu yönde kullanıyor.
hadi hadi yalanmi soyliycek oyun..![]()
tabiki
Sen baskentlere bak bakalaimbUldum ben Birtane
YureklIyim Demi
![]()
bitaneyi bende bulurum..gerisinide bulsene..![]()
Buna benzer sey dedin sanirimYokmu kendine guvenen babayigit![]()
en azindan ben birtanesiNI buldum birakalim da Diogerlerinide baskasi Bulsn
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks