Ummadık tas bas yararmıs
Neyse iyi forumlar...
Ummadık tas bas yararmıs
Neyse iyi forumlar...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Seviyeli Maceracı!Macerayı sewiosun ama.. Bir sınırın var. Heyecana atılmaya hazırsın ama önce hazırlık yapıyorsun ve bu zaman yolculuğunda da riski en alt derecesinde yasamak için elinden geleni yaptın. tebrikler!
canim bu tam bana göre cevap oLdu
![]()
Yhauhauahauha besgen bak anastasiada bizdenmis....o gelirse..ucumuz cikariz..yoksa ömrü billah ben senle surda sura gitmem..
![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Nee ben seninle gelmiyorum ki zaten SiNBaT la gidiyorum![]()
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
SiNBaT'in senle gelecegini sanmiyorum ya..neyse....sen bosver macerayi filan..otur evde dikis nakis yap..
![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Olur gel sende hakimle karar yaz zaman tunelinde![]()
Uyanık!
Ne diebilirim ki! Çok kötüsün!!
hahahakavga etmeyin yawww uyanık biriyle çıkınta maceraya başınıza kötü şeyler gelmesin
![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks