tek kelimeyle dondum çok kötü oldum((Lanetlenmiş bi millet Allah belalarını versim çok fena oldum anlatamam
((((((((((((
Önce 23 yaşındaki Filistinli Moh'd Saleh'i tutukluyorlar, Şu anda bunda yanlış bir şey yok gibi
2.Daha sonra Moh'd'un üzerinde bomba olma ihtimaline karşı onu hareket edemeyeceği şekilde yere yatırıyorlar. Hala anormal bir şey yok mu?
3- Onu hala yerde tutuyorlar ve ikinci bir Filistinliyi sorguluyorlar. Onu tamamen kontrol aldıkları ve duruma hakim oldukları görünüyor.
4- ( Bu yeterli değil mi? Şimdi üzerinde bomba olmadığına emin olmak (!) için elbiselerini çıkarıyorlar. Yerde neredeyse tamamen çıplak olduğundan tamamen silahsız ve tepkisiz, üzerinde bomba olduğuna dair hiç bir işaret yok. Peki İsrail gibi(!!!) insan haklarına saygılı, demokratik (!) bir ülke ne yapar ??? Onu tutuklar mı? )
(Sizler rahat evlerinizde oturuyorken bu katliamlar Filistin'de günlük hayatın bir parçası olmaya başladı. Şimdi en azından bu dosyayı herkese gönderin, özellikle Batılı tanıdıklarınız varsa onlardan başlayın ki onlar da Filistin'de neler olduğu hakkında fikir sahibi olabilsinler....)
BÜTÜN DÜNYA ASLINDA BU KATLİAMLARI BİLİYOR FAKAT KİMSE NEDEN SES ÇIKARMIYOR. DÜNYA DA BİR KÜRESELLEŞME, BİR SÖMÜRGECİLİK ADINA EMPERYALİST ÜLKELER BORULARINI ÖTTÜRÜYORLAR.
![]()
VE COCA COLA FİRMASININ REKLAM RESMİ
COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)
Alttaki yazının tercümesi:'COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!'''
Biliyormuydunuz ?
Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...
Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu
Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...
Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın
içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...
YİNE AYNI NEDENLERDEN DOLAYI HİNDİSTANDA TAAMEN ,LETONYADA İSE OKULLARDA VE ÇOCUKLARA SATILMASININ YASAKLANDIĞINI...
aLinti..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
tek kelimeyle dondum çok kötü oldum((Lanetlenmiş bi millet Allah belalarını versim çok fena oldum anlatamam
((((((((((((
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Karsiligini mutlaka bulacaklardir biiznillah.........![]()
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Ayrıca Lütfen Bakınız.
http://www.alemim.net/forum/genc-gun...ormusunuz.html
Coca cola nin sahibi,CNN de yaptigi aciklama ile temmuz ayinin tum gelirini ve bundan sonraki aylarin kär paylarini israil donanmasina devrettigini acikladi!! Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin olan coca cola,sanki amerikanin en cok vergi veren,amerika´yi giristigi tum terör olaylarinda destekleyen,Irak´ta Afganistan´da Filistin´de ve dunyanin heryerinde masumlara yönelik saldirilarin mali destekcisi degilmis gibi,ASLA UNUTMA!!!!
Her coca cpöa alisimizda
Her MacDonald´s´a girisimizde
Her Carefour Marketlerindeki alisverisimizde
Her Nestle cikolata yedigimizde yada Nescafe yudumladigimizda
Her Ariel matik kullanisimizda yukardaki goruntulere ortak olacagimizi Unutmayalim!!!!!
Bugun bunlari yapanlarin yarin ayni seyleri bizlere de yapacaklarini da unutmayalim !!!
Olay tabi sadece coca cola ürünü kullanmamakla bitmiyor.Günlük kullandigimiz bir cok üründe yabanci ortakli(özellikle israil kökenli)bIR COK ürün var Belkide bilerek belkide farkinda olmadan o kadar cok ürün kullaniyoruz ki alternatifler diyoruz ama o kadar etrafimizi sarmis ki bu ürünler vazgecilmez hale getiriyorlar,,,mesela cevremde okadar cok insan taniyorumki yaninda bu ürün olmadan yemek yemeyen,alternatifi yok benzemiyo icemiyorum diyen bagimlilik yapmis..Cok sukur ki Bir bucuk yildir coca colá´yi icmiyorum..
GuLCE-cim Boyle bir Konuyu bizlerle paylastigin icin cok tsk´ler canim ..
SevgiLerimLe
Konu n@r_cicegi tarafından (05.06.08 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks