Ne mutlu sehit olanlara Allah sabirlik versin ins tum sehit ailelerine ...
Yuregin dert gormesin cnm...![]()
Öyle Mazlum Bakma, içim Yanıyor
Bayraklar sarılmış, soğuk mermere
Tekbir getirilmiş, yiğit askere
Masum bebecikler, ağıta durmuş
Sel gibi yaşıyla, kapanıp yere
Üşürsün bebeğim, küçüksün daha
Kara gözlerini, kapa sabaha
Bükme dudağını, halim kalmadı
Şehidimden selam, yolla Allah’a
Soğuk havadaki, sıcak gözyaşım
Şehidin bekçisi, musalla taşım
Resminde hüzün var, sen hiç üzülme
Yetim bebeğine, fedadır başım...
EĞİL KULAK VER CEDDİNETÜRKE KEFEN GİYDİRMEK HANGİ TERÖRİSTİN HADDİNE?!
Konu Fidem tarafından (31.03.09 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Ne mutlu sehit olanlara Allah sabirlik versin ins tum sehit ailelerine ...
Yuregin dert gormesin cnm...![]()
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
bir ermeni öldürülür bütün türkiye ermeni olur hatta butun dunya bir türk öldürülür ufak bir tören acılarımıza gölge duser. kan yerde kalır. Türk tarihinde hiçbir zaman bu kadar göz yummamıstır hiçbirseye.Tabi tum dunyaya gebe olursak şehitte gider itibarda. Olan Güzel askerıme oluyor işte. Analarımıza oluyor.Dul kalan kadınlarımıza yetım kalan cocuklarımıza. Kimse umursamıyor ama. Ikı ucak kaldır boş hangarları bombala Sırf Natodan para alabılmek ıcın. Ama siz bir fark göruyormusunuz ? hala şehit verıyoruz.Medya susturuldu.Dogu halen kötu.ve cok daha kötu.Kactane ölü terorist cesedi gördunuz.hiç ben görmedım.ama bizim şehitlerımızı dunya göruyor.Terore harcanan para 1990 dan buyana 250 milyar dolar. biz bu paraya doguya komple Cin seddi yapardık.Birtanede kuş gecemezdi.Teror azalmıyor bıle aksıne yukselıyor.hanı şehitlerın kanı. Meclıse gırdıler. Belediyeler aldılar.Kim actı bunların önunu? son on seneye kadar hıc bu kadar ılerlemedıler. Hıc bir partı Hakkerıden %70 oy almadı hadep dısında AKP aldı ama. Bunları kımse dusunmuyor.Ben toplumu kürt olan bı şehirden %70 oy alan bi partiden şüphe ederim.başka acıklaması yok.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks