Askerin Mektubu
Yasaydım Aranızda OLurdum Yasaydım Sen AğLamayacaktın Anne Kahbe Bir Kursun AnLımdan Vurmasaydı Sizin Gibi Bayrak SaLıcak MeydanLara omuz omuza Yürecektim Tıpkı SERİN Bir Sabah HERŞEY VATAN İçin Diyerek DaqLara Yürüdümüz Gib KardesLerim Gibi ZonguLdakLı Teğmenim Metin Gibi Kayserili Kayhan Gibi Karamanlı İsmail Gibi SivasLı İLhan Gibi ZonguLdakLı EroL Gibi KonyaLı Batıkan Aydın Gibi Omuz Omuza Yürecektik .. Vatan İçin VATANIM İçin
Kahbe Bir Kursun AnLımdan Vurmasaydı Sana Mektup YAZACAKTIM Anne KonyaLı AYDINI Anlatacaktım ! Annesi ELLerine Kına yakıp git ogul demiş o capulcu sürüsünden korkarsan sütümü emeğimi haram ederim demiş dağlar soğuk silahlar elimize yapısıyor anne aydın üşümedi anne vuruldu düştü yere teğmenim yere baktı KARAMANLI VuruLdu BAYRAĞA baktı teğmenim sivaslı vuruldu bin sahin göge yükseldi biz kankardesiydik ANNE Ama CAN KAardesi oLmak Farklıydı Canımız Bayrakta birlessin diye dağlara yürüdük o gece Canlar Bayrakta Birlesiyordu
ANNE İNTİKAMIM İçin Mi SOkaktasın Anne ÇaresizLinden DoLayı böyle iki büklüm ağlamaktasın ÜzüLme Toprak KokuLu ANNEM ÜzüLme Kabrime GeLki MeLekLer İniyor SENİ TESELLİ Etmek İçin Ben SENİ Seyrediyorum Doya Doya YÜZÜNE Bakıyorum SENDE Beni ÖzLersen AY YILDIZI Seyret Teğmenim Metin Söz Verdi Kanınız YERDE KaLmayacak Dedi Biz ÖLMEDİK Anne SehitLer ÖLMEZ Derdinya MeLekLer ARKADASIMIZ Sadece Ben DeğiL TrabzonLuda Burda ! ANNE Teğmenim Metine Deki Koca Bir SEHİT Ordusu Gökyüzünde Nöbet Tutuyor eLLeri tetikte GözLeri Bayrakta NefesLerini TUTMUS Bekliyorlar ! Bu toprakLar Tanır Gök Yüzü SehiTLrini Yere İnişi CanakkeLe Tanır Kıbrıs SemaLarını Sehit Kokan ANNEM ! Teğmenim METİNE Deki BekLiyoLar 30 Bin CANIN İntikam Saatini Anne AğLama Dua et ve bekLe Döneceğim Yanına eLLerini Öpüceğim
SENDE AnLımdan Öpücen KURSUNUN Girdiği YERDEN
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks