Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
1 den 10´e kadar. Toplam 16 Sayfa bulundu

Konu: ~Bilinmeyen Cevherler~ BiLinmeyen Rock GrupLari

Fidem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Ne beyan-i hale cu'ret ne firaha kudretim var."

Thumbs up ~Bilinmeyen Cevherler~ BiLinmeyen Rock GrupLari

Artık bu konudan Türkiyemizin ama az ama çok,
    belkide bildiğiniz yada bilmediğiniz gurupları tanıtacağım sizlere,
    bilinmeyen cevherleri azda olsa gün yüzüne çıkarmak,onları tanıtmak,
    iyi yerlere getirebilmek güzel şeylerdir diye düşünüyorum,hadi başlayalım..

~ Defin ~

Defin grubu 2006 yazinda Cem, Onur, Barış tarafindan Adana da kuruldu.Grup ilk calışmalarına alternatif Türkçe, Yabancı Rock şarkılarıyla başladı.Melankolik rock tarzında parçalara ağırlık vermektedirler.Defin grubunda en çok eleman değiştiren ensturman elektro gitar oldu, bir cok gitarist geldi;l akın Doğuscanın Define katılmasıyla grup en son halini aldi. Grubun ilk cıkış şarkısı 'Gitme' hikayesi Vokal(Barış)ın kendi hayatından bir yansımadır.Gruba sonradan E.gitarist Magid Alsarabi dahil olmustur. Defin, bu ilkbahar doneminde sevenleriyle tüm ülke capinda olmak üzere albümünü cikaracak olup, albüm calismalari son sürat devam etmektedir.

Vokal : Baris Erdem
    Elektro Gitar: Doguscan Tümkaya
    Bass Gitar : Onur Tümbül
    Bateri: Cem Atik

Şarkıları

Gitme=>En hit şarkılarındandır,tavsiye ederim
    Gitme (Akustik)
    Kendimin Katili=>Muhteşem bir şarkı,kesinlikle dinleyin derim.
    Kimseyi Takmadan

Arkadaslar eger sizinde tanidiginiz gruplar varsa bizimle paylasin tskler simdiden
    Konu Fidem tarafından (27.05.09 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
    ♪ sadece müzik...

~Pickpocket~

Pickpocket 2000 yılının Haziran ayında Barbaros Özoktar ve Onur Özgönül tarafından Kadıköy’de kuruldu. Müzik hayatlarına yabancı grupların cover parçalarıyla başlayan Pickpocket, kurulduktan 1 sene sonra Kaan Yayla’yı gruba dahil ederek beste çalışmalarına başladı. 2 sene boyunca birbirinden farklı underground barlar ve konser salonlarında sahne alan grup, 2003 yılının Ocak ayında “Kurban” grubunun solisti Deniz Yılmaz’ın stüdyosunda kaydettiği “Just wait for me” parçası ile Roxy müzik yarışmasına katıldı. Pickpocket, o yıl 8.si düzenlenen “Efes Dark Müzik Günleri”nde, hem birincilik ödülünü, hem de 5 bine yakın tüketicinin oylarıyla belirlenen “Efes Dark Özel Ödülü”nü, oyların yüzde 63’ünü toplayarak kazandı. Pickpocket “Roxy Müzik Günleri”nden sonra birçok konser, festival, TV ve radyo programlarında yer aldı.

Roxy yarışması ile birlikte beste çalışmalarına hız veren Pickpocket, ilk önce davula Emir Celt’i, daha sonra ise bas gitara Muratay Özkan’ı alarak yoluna bu kadro ile devam etmeye karar verdi. 2004 yılının sonlarına kadar müziklerini İngilizce sözlerle icra eden grup, o günlerde yaptığı “İlk” adlı Türkçe parçayla ilgi çekmeyi başardı. Yaptıkları ilk Türkçe parçanın bu kadar olumlu tepki alması üzerine, bu şekilde daha geniş kitlelere ulaşabiliceğini düşünen Pickpocket, yoluna Türkçe sözlerle devam etmeye karar verdi. 2 sene boyunca sayısız konser organizasyonun da yer alan grup, özellikle sahnedeki duruşu ve performansı ile ilgi çekmeyi başardı.

2006 yılında bestelerini bir albümde toplamaya karar veren Pickpocket, “Müzikotek” firması ile yayım anlaşması yaparak bu yöndeki ilk adımını attı. Dağhan Baydur aracılığı ile bir çok iyi müzisyen ve yapımcı ile konuşma ve tanışma fırsatı bulan grup, 2007 yılının Ocak ayında “Virus Production” ile anlaşarak albüm kayıtlarına başladı. Martin Cru Spencer ve Ümit Kuzer prodüktörlüğünde “Marşandiz, Kendi ve Virüs Stüdyoları”nda kaydedilen albümün kayıt süreci 1 yıl sürdü. Bu süreç içinde konser vermekten kaçınan grup, bütün dikkatini albüm kayıtlarına vererek “Hayalle Gerçek Arasında” adlı ilk albümünü tamamladı. Dağıtımı İrem Records tarafından gerçekleşecek olan, 10 Türkçe şarkıdan oluşan albüm, enerjik alt yapısı ile daha piyasaya çıkmadan dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlk klibini “Kork Benden” adlı parçasına çekecek olan grup, 14 Nisan 2008’de
    “Hayalle Gerçek Arasında” albümünü piyasaya çıkararak 2008 yılını oldukça hızlı ve hareketli geçirmeye hazırlanıyor.

01. Hayalle Gerçek Arasında
    02. Kork Benden
    03. Karanlığı Beklerken
    04. Rüyalarım
    05. Özgürlük
    06. İlk
    07. Ne Farkeder
    08. Unutamam
    09. Vazgeç
    10. Son

Not:Türkiye standartlarının üstünde bir albüm olduğunu söyleyebilirim,gerçekten çok iyiler
    ♪ sadece müzik...

Rind
    (Eski adıyla deprem)

Grup 2004 senesinde,davul,bas ve gitar olmak üzere 3 kişiden kuruldu.
    Zaman içinde değişik vokaller deneyerek guruba tam anlamıyla katkı sağlayacak bir vokal arandı;Son olarak Çağatay Sen'i guruba gitar/vokal olarak dahil eden bronz 4 çocukluk arkadaşı olarak yeniden yola koyuldu.Beste gurubu olmakla beraber sevdiği gurupların coverlarını da yaparak konserlerde icra etmekte olan gurup şu sıralar hararetli bir çalışma içine girdi.Birkaç demolarıyla çıkış yaptılar.
    Çalışmalarını sürdüren gurup;albüme emin adımlarla gitmektedir.

Grup Üyeleri:

Çağatay Sen=>Gitar/Vokal
    Efe Deprem GürdalL=>Gitar
    Ertuğrul Kulaksızoğlu=>Bas gitar
    Can Güler=>Davul

Şarkılarından bazıları:

Rind - Tahta Kalp=>Mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim.
    Rind - Kelepçe=>En hit şarkısı diyebiliriz.
    Rind - Oyun
    Rind - Yalan
    .....
    ...
    ..
    .
    Konu Fidem tarafından (22.05.09 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.
    ♪ sadece müzik...

~Panik Atak~

"2003 - 2004 yillari arasinda Zonguldak ' ta kuruldu, ardindan üniversite muhabbetleri nedeniyle bir çok sehir degisikligine ugradi(Samsun,Zonguldak,Istanbul,Ankara,Izmir vs..) Bir çok bar ve konser de sahne aldi..(Istanbul:PuLP, Gölge,Antigone,Cafe Gitar, Ek$i Limon, Samsun:Irene,Büyük Otel,Ankara:Garaj,Gölge,Limon vs..) Müthi$ cover'lara imza atti...Yeni yeni besteler yaparak kendini günden güne gelistiren grup su an albüm çalismalariyla ugrasiyor. Grup elemanlari Enis Vidinli Grubun kurucu üyesi,1986 Zonguldak dogumlu,aslen Samsunlu,7 yasndan beri müzikle ugrasiyor. Grupta vokal - gitar görevinde,gitar disinda klavye,bass ve keman çaliyor.Enteresan bi adam,gulmekten kirip geciriyor bizi.Üniversite de müzik egitimine devam etmekte. Emre Temelkuran Grubun kurucu üyesi,1988 Zonguldak dogumlu ve aslen Zonguldak'li..Davula 7 yasinda eline aldigi yag tenekesiyle basladi, daha sonra isi ilerletti;tencere ve tava yi kesfetti, sonra çatal ve kasiktan baget yapti...Sonra sünnet parasiyla *** adini verdigi davulu "Tama Superstar Custom" i aldi..su an üniversite müzik ögretmenligi bölümüne hazirlanmakta A. Gökhan Yücel 1985 Ankara dogumlu.Kendisi aslen Kastamonu'lu.Biz ona kisaca(beyoglundaki yürüyüsünü gördügümüzden beri) 80'lerin travestisi diyoruz. Onla ilk tanismamizi asla unutamam; Bolu da bir gece bar programina basscimiz gelmemisti, onun yerine semih adli arkadasimdan rica edip Gökhan i çagirtmistim.Geldiginde bi baktim ki bu adam bizden biri..Gel dedim Gökhan Panik Atak seninle gurur duyuyor =)) Kendisi orta okul yillar..ndan beri gitar çaliyor, bass ona yakisiyor.Bass gökhanciiim =) Yildirim Bag 1986 Bursa dogumlu.Aslen Diyarbakir'li...Bizim adamimiz o Gitari onun gibi benimseyenini görmedim;Bi insan yatarken bile gitarini yanindan ayirmaz mi..Yildirim la ayni evde kaldigimiz bi geceyi hat..rlar..m da,eleman gece bi ara kalkti,eline gitari aldi çalmaya basladi....Yildirim diyorum,ses seda yok,eleman diyorum kendine gel diyorum...megerse adam uyuya kalmis ama eller hala klavye de solo atmaya calisiyo..Biz ona "Yildo" diyoruz,kendisini çok seviyoruz 2007 ' nin basindan beri bizimle,iyi ki bizimle,bizimle kalmasi dileklerimizle"

Kısacası

"2003 - 2004 yılları arasında Zonguldakta kurulan ZİNDAN grubu nun elemanlarının uzun kısa bi ayrılık sonucu PANIKATAK adıyla tekrar biraraya gelmesi sonucu oluşmuştur.Şu anda albüm çalışmalarına başlamış bulunmaktayız..
    Hepinizin desteğini bekliyoruz arkadaslar..."

Vokal-gitar(eniscan)
    Davul-geri vokal(emre)
    Bass-geri vokal(ali)
    Gitar-geri vokal(ufuk)

Tavsiye şarkılarım

Panikatak-Kendi kendime
    Panikatak-Ölümsüz aşkıma son satırlarm
    Panik-atak-Kapat gözlerini
    Panik-atak-Eskisi gibi
    Panikatak-Sen

♪ sadece müzik...

~Gargara~

2004 yılında Ceyhun Keskin ve Berk Bulutoğlu'nun tanışmasıyla grubun ilk temelleri atılmış oldu.Daha sonra Emre Büyükköse bas gitara ve Cihan Cöbek‘te e.gitara geçince grup tam anlamıyla çalışmalarına başladı.Hemen besteleri düzenlemeye başlayan grup isyan ve beter oldum adlı iki şarkısının hücum kaydına girdi.Daha sonra Emre Büyükköse gruptan ayrılınca Teoman keklik yeni bas gitarist olarak gruba dahil oldu ve bu kadroyla grup beter oldum,dayanamam ve otobüse döndüm şarkılarının yer aldığı ilk demosunu yayınladı.Sakarya üniversitesinde bir konserde yer aldıktan sonra gruptan Cihan Cöbek'te ayrıldı ve yerine Samet Kılıç gruba dahil oldu ve grup şimdiki kadrosuna ulaşmış oldu.Çalışmalarına devam eden gargara kaç,hayal ve özlem isimli şarkıların yer aldığı ikinci demolarını kaydetti.şu an da diger şarkılarının kayıtlarını tamamlamak üzere çalışıyorlar.

Kuruluş Yılı:2004

Grup Elemanları ve Adları:

Vokal/gitar:Ceyhun keskin
    Gitar:Samet kılıç
    Bas :Teoman keklik
    Davul :Berk bulutoğlu

Şarkıları:

Gargara - Beter Oldum
    Gargara - Dayanamam
    Gargara - Hayal

♪ sadece müzik...

~DEJA-VU~

DEJA-VU 1999’un Ekim ayında Cenk Sönmez (gitar), Kerem İşeri (vokal), Ahmet Türk (davul) ve Mansur Asrar (bas) tarafından kuruldu. Grup, bilinen şarkıları yorumlarayarak işe başladı. Bir süre sonra beste çalışmaları başladı. İlk bestenin adı “Hope” idi. Mansur Asrar’ın (bas) geçirdiği kaza ve sonrasındaki ameliyatı nedeniyle çalışmalara ara vermek zorunda kalındı. 2000 yılının Mart ayında çalışmalara tekrar başlandı.. Grubun önceliği var olan şarkıları yorumlamak yerine kendi bestelerini yapmaktı. Bu nedenle bestelere ağırlık verilmeye başlandı. Konserler vererek insanlara bu müziği dinletmek amaçlandı. Ortak bir beğeniyle
    gruba keman da eklenmesine karar verildi. Daha sonra darbuka (Kerem Öktem) ve bağlama (Kıvanç Şenol) da gruba dahil oldu. Bu farklı müziğin ilgi çekeceği şüphesizdi.

DEJA-VU ilk konserini 2000 yılının Kasım ayında verdi ve konserden sonra da ilk demo CD’sinin kayıtlarına başladı. “Star” ve “Nothing” adlı iki parça kaydedildi fakat bu demo piyasaya sürülmedi. DEJA-VU, 2001 yılının Mart ayında Türkiye’nin önemli rock gruplarından Kurban’ın ön grubu olarak Ankara - Saklıkent’te sahne aldı. Bu konser DEJA-VU’nun ilk büyük deneyimi oldu. Konserden sonra Kerem İşeri (vokal) kendi özel sebepleri nedeniyle gruptan ayrıldı.

Yaz tatilinden sonra DEJA-VU, çalışmalarına birkaç eleman değişikliğiyle devam etti. Davula Ahmet Türk’ün yerine Güntaç Özdemir geldi. Yeni bas gitarist Erce Tümerk (PNF vokalisti), yeni vokalist ise Mansur Asrar oldu. Grubun kemancısı Ceren ise eğitimi nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı.

Yeni kadrosuyla DEJA-VU, ilk konserini 2002 yılının Ocak ayında Ankara - Saklıkent’te verdi. İzleyenlerden alınan olumlu tepkiler grubu daha büyük amaçlara yöneltti. Fakat tam işler yolundayken Cenk Sönmez’in (gitar) sağlık sorunları yüzünden çalışmalara tekrar ara verildi. Bu sırada diğer elemanlar başka projelerle müzik hayatlarını sürdürürken, bağlamacı Kıvanç Şenol da askere gitti.

2002 yazında Cenk Sönmez (gitar) ve Mansur Asrar (vokal) DEJA-VU’yu tekrar toparlamak istediler fakat eski elemanlar iş ve okul hayatları nedeniyle gruba katılamadı. Cenk Sönmez bas ve davul için iki yeni eleman buldu. Davula Barış Bilgen, basa ise Tolga Nemutlu geldi. DEJA-VU, haftada 3 yeni şarkı yorumlayarak ve aynı zamanda bestelere de yoğunlaşarak 3 aylık bir zamanda 26 yorum ve 12 beste bulunan bir repertuar oluşturdu. Mansur Asrar’ın (vokal) önerisiyle gruba kemancı olarak Görkem Karabudak (Çilekeş vokalisti) katıldı.

DEJA-VU, takip eden üç ay içerisinde üç konser verdi. Yeni elemanlar ve yeni şarkılar çok beğeni topladı. Olumlu tepkiler sonucu grup web sitesini hazırladı. Aynı zamanda yeni bir demo çalışması başladı. Grup kendi besteleri olan “Are You Ready?” ve “Yeter Artık” ile Shaggy’nin “Hey Sexy Lady” adlı parçasının yorumunu kaydetti. Bu demoya ayrıca önceden kaydedilen “Star” da eklendi. Demo CD’si için grup “Are You Ready?” adlı parçaya bir de klip çekti. Bu demo CD’si ilk haftada 100 adet sattı. Dream TV YUXEXES programında tanıtıldı ve "Are You Ready?" video klibi birkaç kez yayınlandı.

Daha sonra grup Bilkent Mayfest 2003’te, Armada 1. Gençlik Festivali’nde, Saklıkent Corefest organizasyonlarında ve başka birçok konserde yer aldı. 2003 Ağustos ayında Kıvanç Şenol (bağlama) askerden döndü ve gruba tekrar dahil oldu. Eylül ayına gelindiğinde ise Mansur Asrar (vokal) özel sebepleri nedeni ile DEJA-VU'dan ayrıldı. Cenk Sönmez vokale geçti, yeni gitarist olarak ise gruba Barış Orhan dahil oldu.

DEJA-VU, bu yeni kadrosuyla "Kendin Coş" isimli yeni bir demo daha kaydetti fakat telif hakları nedeni ile satışa sunmadı. "Kendin Coş" ile 9. Efes Dark Roxy Müzik Günleri'nde birincilik elde eden DEJA-VU, 15 Ocak 2005’te Elec-Trip Records ile anlaştı. 8 Şubat 2005’te Oğuz Kaplangı prodüktörlüğünde albüm kayıtlarına başlayan DEJA-VU, “Kendin Coş” isimli albümlerini 27 Haziran 2005 tarihinde Elec-Trip Records etiketiyle piyasaya sürdü...

Tavsiye şarkılarım

Çaresiz
    Çok Yalnızım
    Ağlarım Ben

Sağlam bi gurup,dinleyin bence..
    ♪ sadece müzik...

~ KUKLA ~

"KUKLA 2004 yilinda kurulmus, Istanbul kökenli, Türkce sözlü rock müzik üreten bir müzik grubudur. Genellikle “karsi durusu” ifade eden sarkilarinin sözlerine, “dikkat cekmek” istedikleri anlamlari yüklemektedirler. Grup kuruldugu yildan itibaren köklü bir degisim sürecine girmis, grup elemanlari ve besteler de zamanla degismistir. Kukla, bu zamana kadar, sahne calismalari ve konser performanslarinin yani sira cesitli etkinliklere dahil oldu, albüm calismasi sürecinde bir demo hazirladi. 11. Roxy Müzik Günleri’ne katildi, 234 gruptan ilk 16 ya kalarak final performanslari sergiledi. Kral TV “Genc Rock” programina canli performansiyla dahil oldu ve bir video klibi yayinlandi. Kukla, tamami kendi sarkilarindan olusacak albüm kayitlarina simdiden baslamistir. Tüm kayit sürecinin canli olacagi, cesitli müzisyen arkadaslarin katki ve performanslari ile tamamlanacak olan KUKLA ALBÜMÜ icin hazirliklar devam etmektedir. Bizleri destekleyen tüm müzik severlere, yardimlarini esirgemeyen tüm müzisyen arkadaslarimiza ve yanimizda olan tüm dostlarimiza TESEKKÜR ederiz… Neden Kukla? Bir araya geldigimiz gunden beri amacimiz olan, sarkilerimizi insanlarla bulusturma yolunda, basimizdan gecen olaylar ve onumuze cikan zorluklar bizleri buyuk bir oyunun parcasi oldugumuzu hissettirdi. Kendimizi bir oyuncak degil, baska tesaduflerin emirleri ile yasamda mucadele eden, ozgurlugunu arayan ve buna ragmen gorunmez ipler ile yasama ve onun getirdiklerine bagli kalan, hatta hayatini yonlendirirken bile bu tesadufler zincirine esir olan birer insan olarak gormekteydik. Grubumuza isim ararken KUKLA bizim icin bunu en guzel tarif eden kelimeydi..."

Grup Elemanları

Melek (Vokal, Bas gitar)
    Melek, 08.11.1983 Üsküdar doğumlu, Pendik Lisesi Sözel Bölüm mezunudur.Grubun solisti ve bas gitaristidir. Aynı zamanda çeşitli el perkisyonları da çalmaktadır. Müzik hayatına alaylı başlamıştır. Sonrasında geliştirmek üzere Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim görmüş, ayrıca özel olarak Şebnem Paker’den şan dersleri almıştır. Çeşitli müzik merkezlerinde gitar ve solfej dersleri vermiştir.

Cihat (Akustik Ritim Gitar, Vokal)
    Cihat, 11.11.1970 Almanya doğumlu SAÜ Alman Filolojisi Yüksek Lisans mezunudur. Grubun ritim gitaristi ve vokalistidir. Aynı zamanda basçıdır ve grubun teknik elemanıdır. Müzik hayatına alaylı olarak başlamıştır.

Selim (Elektro Solo Gitar)
    1975 sivas doğumlu, 15 yılını müziğe vermiş ve yıllardır gitar dersi vermiş, çeşitli bar ve konser çalışmaları yapmış, birçok grupta çalmıştır.
    2004 ekim aralık tarihleri arasında kendi ev sütüdyosunda, ilk demosu "YAZGI" yı kaydetmiştir.

Şarkıları..

- Bebek
    - Filler Agliyor
    - Hayat
    - Kaos
    - Kukla

Hoş bir grup..

♪ sadece müzik...

~ SİM ~

Sim, 1997 yılında Fatih Peşmen tarafından kurulan bir beste grubudur. Ana hatlarıyla "Rock" denebilecek tarzın içeriğini başta Hard Rock olmak üzere, yer yer Blues, Gotik ve Türk motifleri oluşturur.

Gruba bugüne kadar pek çok değerli müzisyenin gerek enstrüman gerekse fikirleriyle katkısı olmuştur. Grup uzun bir süredir çalışmalarını iki kişi olarak sürdürmektedir.

Gözde Özyurttaş (Vokal)
    Fatih Peşmen (Klavye)

Grubun kuruluşundan bugüne kadar geçen süre içerisinde onlarca beste üretilmiş ve kaydedilmiştir. Bu kayıtlar 2005 yılından itibaren düzenli olarak internet aracılığıyla dinleyicilerin beğenisine sunulmaktadır. Şu ana kadar yayınlanan besteler:

Şarkıları:

Sim - Dünyaya Neden Geldimki ('05) (Söz-Müzik-Düzenleme: Fatih Peşmen)

Sim - Ölüm Gibi Bir Düş ('06) (Söz-Müzik-Düzenleme: Fatih Peşmen)

Sim - Kentin Işıkları ('07) (Söz-Müzik-Düzenleme: Fatih Peşmen)

Şarkıları ve özellikle vokalin sesi çok güzel..
    Bence kesinlikle dinleyin..
    ♪ sadece müzik...

Thumbs up

~ P!iZ ~

2003 yılında Eskişehir'de kurulmuş olan Piiz'in nihai kadrosu

Vokal - Emir Yaşar
    Davul - Onur Yatar
    Synthesizers & Piyano - Muzaffer Doğan
    Gitar/Geri Vokal –M. Doğa Usta
    Bas - Ahmet çilingir

halindedir. Bugüne kadar Ankara MK 2 Studyolarında son kadrosu ile 4'ü beste olmak üzere 19 şarkı kaydetmiştir.Grubun kendine ait 15'in üzerinde bestesi ve düzenlemesi kendisine ait 15 adet Cover parçası bulunmaktadır.

Sayısız sahne performansı sergilemiş olan Piiz' in 2 adet Video Klibi bulunmaktadır. Son video klip Hadi Denizim isimli
    bestesine çekilmiştir.Klip Türkiye'nin önemli müzik kanallarından olan Dream Tv'de yayınlanmaktadır.Grup Yeditepe üniversitesi Müzik Klübünün düzenlediği PURE CHALLENGE adlı Cover yarışmasında 1.liği elde etmiştir.Piiz grubu Eskişehir'de 222 Park'ta düzenli sahne almaktadır.

Çok seviyorum bu grubu...

okk

~ KREŞ ~

Serkan Ferat (gitar ve vokal), Ufuk özcan Karabacak(bas gitar) Emrah Atay (davul), 2000 yılında çanakkale'de Popcorn adıyla müzik çalışmalarına başladı. Başarılı sahne performanslarıyla ilgi gören Popcorn, üniversite şenliklerinde adını duyurmaya başladı.

2006 yılında finali Babylon'da yapılan JD (Jack Daniel`s) Rock Music Competition`da "Zaman Yok"adlı bestesi ile birinci oldu. Yarışmanın ardından çok olumlu eleştiriler alan Popcorn ilk albümleri için kolları sıvadı. Bu arada grup albüm için isimlerini Kreş olarak değiştirdi. Kreş, hiçbir sınırlama olmadan yaratıcılığını kullanabildiğin tek okul...Grup müziklerini ve tarzlarını en iyi bu isimle ifade ettiklerini belirtiyor.

"Zaman Yok" Pentagram`ın bas gitaristi, Mor ve ötesi ve Şebnem Ferah gibi önemli isimlerin prodüktörü olan Tarkan Gözübüyük'ün prodüktörlüğünde ATM stüdyolarında kaydedildi.

15 parçanın yer aldığı albümde tüm parçaların söz ve besteleri Kreş'e ait. Sözlerde Kreş'e Turgut Berkes'in katkısı büyük. Albümde DJ Style-ist ve Digital Playground'un "Terli ve Kirli" ve "Zaman Yok"a yaptıkları remiksler de yer alıyor.

"Disco Soslu Patlamış Rock !!!" diye adlandırdıkları kendine özgü soundları ile beraber Türk müzik piyasasına yeni bir heyecan getireceğine inanan Kreş, 1 Eylül'de Rock'n Coke sahnesinde tüm enerjisi ile izleyenlerin karşısında oldu.

1. Terli Ve Kirli (Dünya)
    2. Ben Hala Seninim
    3. Her Aşk (Yara izi)
    4. Daha Hızlı
    5. Zaman Yok
    6. Yarım Kalan Şarap
    7. Takım Elbise Suratlı Adamlar
    8. Beni Sevme
    9. Sahte Sarışın
    10. Kişisel Bir intihar
    11. Herkes Yalnız
    12. 9 Canlı
    13. Kafiye
    14. Terli ve Kirli (Disco From Another Galaxy Remix)
    15. Zaman Yok (Disco From Another Galaxy Remix)

Konu Bilgisi

Uye Bu Konuya Bakiyor

Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)