Apranax yasaklanmadimi zaten ?
Bir kac sene once Turkiye'ye gittigimde, agri kesici olarak mannaklar apranax vermisti sagolsunlar kanamaya yol acmistiOndan beri tovbe her izine gittigimde kendi agri kesicilerimi goturuyorum
![]()
Dikkat! Ilaclardaki Tehlike SENiN İÇİN ÖNEMLİ OLANLARA GÖNDERİR MİSİN?
Hepimizin başına gelebilecek acı bir olay, APRANAX isimli ilaç ile ilgili...
Vatandaşın biri, hafta sonu arkadaşının evine gidiyor. Çok başı ağrıdığından, arkadaşı ona
bir Apranax veriyor. Vatandaş yutmadan önce ilacı ağzında çiğniyor, bir kaç dk. sonra
şuurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanımamaya başlıyor. Apar topar hastaneye
kaldırıyorlar ve orada anlaşılıyor ki; sebep beyin kanaması.
Nedeni ise, doktorların açıklamalarına göre; ağrı kesicilerin özellikle Apranax ve
türevlerinin çiğnenmesi ya da ağızda bekletilmesi apranax,aprol, aprowell, naprosyn,
napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax (kisaca etken maddesi naproksen sodyum
olanlar) çiğnenince; etken madde beyne çok hızlı nüfuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol
açabiliyormuş. Aman dikkat...
Ayrıca ramazan bayramında "majezik" adlı ilacı sıcak suda eritip içen bir öğretmen o
akşam hayatını kaybetti. LÜTFEN DİKKAT !!! ..........
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Apranax yasaklanmadimi zaten ?
Bir kac sene once Turkiye'ye gittigimde, agri kesici olarak mannaklar apranax vermisti sagolsunlar kanamaya yol acmistiOndan beri tovbe her izine gittigimde kendi agri kesicilerimi goturuyorum
![]()
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Yok canim yasak falan dinleyen yok, ben 10 ay evvel aldim Istanbul'da. Bu bildiriyi okuyunca $ok oldum zaten.Uzun süre kullandim ama Allah korudu sanirim, tansiyon düzensizliginden haric ba$ka büyük sorun ya$atmadi bana.
Türkiyede ilaclarin katkilarinda limit yok sanirim. Avrupada'ki ilac endüstrisi hukuksal haklara cok dikkat etmesi gerektiginden, katkilari az miktarda tutuyor. Allah milletimizi korusun ve kimseye saglik sorunu ya$atmasin. Hele hele hastaneye düsürmesin kimseyi.Cok maceralar, tarti$malar ya$adim hastanelerde hem$eri ve doktorlarla.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks