Ask acisi en kotu sey bence bu dunyada...
Paylasim icin tskler sumeyyem
**¤Bu Gece AkLıma GeLmeyecektin!Bu Gece AkLıma GeLmeyecektin!¤**
Cadde cadde, sokak sokak
Bu kenti yakarım Bu Gece...
Ölümümsün sen benim !
Ölüm gibi Ömrümdesin..
Elindeyse Al kendini Benden..
Bu gece Aklına Gelmeyecektin.. Bu Gece
Bu Gece Düşlerime Girmeyecektin !..
Terkedilmiş yaşantımın,
Bir Durak Ötesindesin ..
Kopartıp al, al kendini Küf Tutmuş Yüreğimden..
Ya olmadık zamanlarda umutsuzluğa kapılıp, soluğu evlerde alacağız, ya da denizler, kıyılar çekecek bizi.
Birazdan sabah olacak...
Para, tarifeler, beklentiler, randevular, taksitler, iş, anneler ve korkular başlayacak... Bunlar varsa ve bizim için geçerliyse aşk yoktur ve hiç olmamıştır sevgili. Birbirimizi kandırmayalım...
Hadi güne hazırlan.Yaşadıklarımızı unutmaya çalış. Aşk bize güvenip verdiği büyüsünü, sırlarını, cesaretini, bilgeliğini ve o ilkel o yaban ağrısını geri alacak. Bunlar olurken içimiz bir an çok üşüyecek, sonra geçecek...
Hadi, oyalanma birazdan yarın olacak...
Aşkta yarın yoktur sevgili..
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Ask acisi en kotu sey bence bu dunyada...
Paylasim icin tskler sumeyyem
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
rica ederim![]()
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
elma kız sen kac yasındasınAsk acisi en kotu sey bence bu dunyada...
Guzel calısma... Tesekkurler
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
besgen))) ....
tskler güzel paylasim sumeyye![]()
IŁıк ßiя ЧάĢmuя ЧάĢάя, şεђяim ısŁάŅıя...CάđđεŁεя sάŅά ßoЧάŅıя...ßi εsiŅŤi ĢεŁiя hάŦiŦŤεŅ.. ^đΰşΰmdεŅ^ ĢεçεŅ ЧüzüŅ ısŁάŅıя...SoŅяά Ťopяάк кoкusu sάяάя đõяŤ ßiя ЧάŅı, ђεякεs đάĢıŁıя ...ßiя ђάЧάŁiŅ кάŁıя.
)))) besgen
rica ederim arkadaslar![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks