GuLCe varya ne diyim yaf alıp götürüor bazen eklediğin şiirler tşkler paylaşım için yine göstermişsin harikalığını..saol
Sadece Hasretin mi ?
♥♥♥
Dünyayı yutarcasına iç çekişim
Sensizken nefeslerimi sayışım
Delik deşik gecelerim
Ve seni arayıp bulamayışım
♥♥♥
♥♥♥
Yokluğun ve boğazımda düğümlenişin
Ağlamak için geceleri bekleyişim
Herkesi sana benzetişim
Ve bunlarla bir tanem
Gelmeyecek olanı bekleyişim
♥♥♥
♥♥♥
Ya o günü bekleyişim
Buraya kadar elveda diyeceğin
Ardına bile bakmadan dönüp gideceğin
Beni öldüreceğin o günü bekleyişim
♥♥♥
♥♥♥
Ölmek isteyip ölemeyişim
Benim olamayacağını bilişim
Ve elveda diyeceğin günü bekleyişim
Bir düş gibi dünyama girişin
Uyanacağım günü bekleyişim
Ve uyandığımda öleceğimi bilişim
♥♥♥
♥♥♥
Sadece hasretten mi?
Sensizlikten can çekişim
Sadece hasretin mi benim derdim
Sadece hasretin mi?
♥♥♥
İbrahim Ay
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Supersinnnnnnnnn Tskr !!!!
Z'loves'E
Bu Ömür Biter Bu DOSTLUK Bitmez
.
Ne Kötüdür Insanın Aklı Ile Yüreği Arasında Sıkışıp Kalması....Ne Kötüdür Insanın An Kadar Yakın...Bir Asır Kadar Uzak Olması...Ve Bilirmisin Ne Kötüdür İnsanın Bildiğini Anlatamaması..."BEN" Deyip Susması..."SEN" Deyip Ağlamaklı Olması...!!!
Vuslat denilen şey, sonunda ayrılık ihtimali olduğu için, gerçek âşığın pek de istediği bir şey sayılamaz. Çünkü bir âşık, vuslatı isteyeceğine ayrılığın devamlı artan acısını isteyerek aşk mesleğinde ayrılığın devamlı artan acısını isteyerek aşk mesleğinde bir gömlek daha yükselmek, sevgilinin yolunda kendini olgunlaştırmak ister. Aşkta vuslat istemek acemilik, kendini bilmezlik ve hamlık göstergesidir. Çünkü vuslata giden yolun uzunluğu veya kısalığıdır ki aşkın ömrünü belirler. Sevdiğimiz insandan bizi sevmesini beklemek yahut yalnız bizi sevenleri sevmek, nihayet kuru bir alışveriş, hatta belki kaba bir değiş tokuştur. Burada önemli olan, aşkın içini ne ile doldurmak gerektiğinin belirlenmesi, böylece aşkı kabalıktan kurtarıp zarafete, sırça saraylardan bir numune olan gönle konulacak inceliği büründürmektir. Bu da aşkı bir üst boyutta, belki beşeriyet boyutunun fevkınde yaşamakla mümkündür.
canım teşekkürler paylaşımın içim![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Salt sırdır aşk.
Aşk bir kişilik sırdır, iki kişiye müsaadesi yoktur.
Zaten aşk tekildir.
Sevilen hiçbir zaman aşkın içinde değildir.
Aşkın içinde seven vardır o kadar.
Sevilenin haberi bile olmayabilir aşktan, olması önemli de değildir üstelik. Aşk tekil olduğu için sırları da, kederleri de, acıları da, firkati de, hicranı da, gözyaşı da, ateşi de tekildir.
Biz aşkı genel kabulümüzde "beşeri aşk" derken bir zaaf olarak algıladık "İlahi aşk"i da bir hedef olarak gördük. Beşeri aşkın ve İlahi aşkın ikisinin de ayni anda ve ayni bünyede tezahürü bir geçiş itibarıyla mümkündür
paylasimin icin tskler GuLCe
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
ben tsk ederim arkadaslar güzel yorumlar icin![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks