HuzunKovanKusu İyiki Dogdun İyiki Varsın Nice Senelere Hep Birlikte... Kankammmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki Doğdun İyiki Varsın Nice mutlu Senelereeeeeeeeee Daha fazla ne yazılır bilmiyorummcxx
İYİKİ DOGDUN KANKAMM..
Konu DivaneM tarafından (01.03.08 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
ilk ben yazim die mesajla başladim resim aradim heycanla
mcxxxxxxxxxx iyiki dogdun nice senelere...
Dünyanın en şeker insanlarından biri olan ; pirimiz, üstatımız HuzunKovanKusu; nice nice senelere ; Allah seni sevdiklerinden ayırmasın....
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
NİCE YILLARA ABİSİMMMM
Nice sağlıklı hayırlı uzun yıllara sevdiklerinle beraber inşallah .Umarım bu yeni yaşında hayatında olumlu değişiklikler olur abisim annadin sen onicanım abisim yakın olsak bi pasta yapardım sana burdan ancak kocaman mucuksssssss gönderebiliyorum bide kucak dolusu sevgı
"...NiCe GüZeL YILLaRa.."
"...SeVDiKLeRiN Ve RaDYoBiZiMFm iLe.."
Konu Fidem tarafından (02.03.08 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
HuzunKovanKusummmmmmmmmmmmmmm
Mehmet Abim Nice saglikli basarili guzel ve mutlu yilllara dogum gunun kutlu olsun Seni Cok Seviyoruz İyi ki Varsin İyi ki Bizimlesin Muckksss
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Rar Sifreleri: www.alemim.net
Ya birsey soyleyim mi cidden soyleyecek birsey bulamiyorum size......ne mutlu oldum anlatamam yanimda olsaniz yada ayni ortamda pasta kessek ancak bu kadar mutlu olurdum sanirim..Yureginiz o kadar guzelki ve o kadar guzel duygularla mesaj yazmissiniz ki anlatamam bunu taaa buradan hissedebiliyorum..İyikide varsiniz iyikide hayatimdasiniz iyikide sizinleyim..Samimi duygulariniz icin size cok cooookkkkk tesekkür ediyorum...Sizi seviyorum..sizinle birlikte nice yillara insallah..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks