nice nice senelere sevdiklerinle beraber FaNTaSTiCa
nice nice senelere sevdiklerinle beraber FaNTaSTiCa
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Önce sağlıkla sonra dilediğiniz tüm güzelliklerle sevdiklerinizle bir ömür mutluluklar![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
hmmmmm Kımlerde Burdaymıs KımlerÇok Tsklerr GuLCe Saolun hepinize Çok Çok Tesekkür Edrim,, Açikcasi ben D.Günümün Burda Kutlanıcağini Sanmıyordum Gerci Kımse bilmiyodukı.. e bende kımseye gidipte vay Bugün ßenim D.Günüm ben Bugün Doğdum vs vs:.. Türden Bi Konusma yapamazdım Yapmamda Huyum Değildir.. Reklam etmek Bişeyi Hiç Sevmediğim Bişeydir Dolaysıyla Doğum Günümde Kımseden aCıkcasi Bi Msj beklemedim Desem Yalan Olur, ama beklediğim ilgi beklediğim yada Şöyle söylim Düşündüğüm hayalimdekı Bi Doğum Günü gecirmedim.. Gerci ben şimdiye Dek D.Gunude Kutlamiş DEeğilim ya ne bilim hani kutlamak istediğim bi D.Günüm idi bu Doğum Günüm Diceksiniz kı Niye Şimdiye Dek Kutlamadın da Niye Bundan Sonrada kutlamıyosunda Niye Bu D.Günüm'ü Kutlamak İsterdim yada Bu D.Günümü Kutlamaya Meyilli İdim Diyosun.. Onuda Bilmiyorum. Sadece Kutlama Hevesi Doğdu Bian Sonra Yine Aynı $ekilde Ucuverdi o Hiss.. Neyse Belki Klasik Bi Söz Olucak ama Bidahakıne Diyelim
)) Ben Tekrar Tekrar Herkese Çok Çok Tesekkür Ediyorum..
KAHROLSUN PKK
Dogummmmmmmmm Gününnnn KutLu oLsunn GüLümmmmmmmmm. Allah seni sevdikLerinden Ayirmasin Tüm Ömrün Boyunca muckssss, Huyu Huyuna, Boyu Boyuna denk bi GeLin BuLcam Sana![]()
IYiki Dogdun FaNTaSTiCa
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks