alaraa--´isimli üyeden Alıntı tskler gülüm
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
VorteX´isimli üyeden Alıntı tsk ederim vortex
KaCaK´isimli üyeden Alıntı Niyazimm Canımm İyiki Doğdun İyiki Varsınn.. Bu başlığı ben açmak istemiştim fakat sorunlar nedeniyle gelemedim elim kuru ama gönlümden sevgiler sunuyorum seni iyi ki tanımışım kocaman öpüyorum canım her şey güzel gönlünce olsun.. niyazimmmm güzel süprizdi canim tsk ederim mucuks
HuzunKovanKusu´isimli üyeden Alıntı Mutluluklarin hep seninle birlikte olmasi dilegiyle.. Nice Mutlu Senelere Dila.... tskler HuzunKovanKusu...
ßesgen´isimli üyeden Alıntı eNe, gec kalmısım. Oyyy Oyy Oyyy, mıncıks mıncıks dogum gunun kutlu olsun GuLCe'mmm nice senelere canımm kösegenim merci canim
EmRe´isimli üyeden Alıntı Nice Mutlu Yıllara, Allah Uzun Ömürler Versin, İyiki Doğdun Prenses.... emre amin ecmain tsk ederim prinz
UGURLU´isimli üyeden Alıntı Nice senelere canım arkadaşım. Dilerim her zaman sevdiklerin ve istediklerin yanında olur. Rabbim karşına her zaman doğru insanları çıkarsın. UGURLU tsk ederim güzel dilekler icin amin ecmain fosilcim
iyiki doğdun uyuzcum..dogum günün kutlu olsun mutlu ol gönlünce dilediğince..seni seviyoruz..
DivaneM´isimli üyeden Alıntı iyiki doğdun uyuzcum..dogum günün kutlu olsun mutlu ol gönlünce dilediğince..seni seviyoruz.. tskler uyuzum hep beraber insallah bende sizi seviyorum
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
View Tag Cloud
Board Kurallari
Bookmarks