Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlarına Allah sabır versin.
Degerli arkadaslarimizdan arzum34,
19 yasindaki kuzenini bir kac gün önce trafik kazasinda kaybetmistir. aLeMiM Forum ailesi olarak acisini paylastigimizi belirterek yüce rabbimizden onlar icin sabir dileyerek gencecik yasinda hayata veda eden kardesimizede allahtan rahmet diliyoruz.
Mekanin Cennet olsun.
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlarına Allah sabır versin.
Re: Taziye! ![]()
Bu genc yaslarda aileden veya yakinlarini birisini kayip etmek, cok zor ve agir geliyor insana... Inanmak istemiyor insan, onun yerine kizmak, bagirmak, aglamak, dagitmak...
Allah Rahmet Eylesin... Ailesine ve Yakinlarina Sabir ve Guc diliyorum. Tek bildigim, Bu durumlarda, Allaha yakin olmak, guc vericidir. Dua'larinla ve dusuncelerinle...
Mekani Cennet Olsun ve Insallah Topragi ve Huzuru Bol Olsun.
Basiniz Sagolsun.
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Cok üzüldüm ve bilhassa genc, daha hayatin basinda olanin ölüm haberi bir cok daha üzücü.
Rabbim cennetle müjdelesin ruhlarımızı hatalarımızı, Dualarımızla Affetsin, Dualarımızı kabul eylesin, mekanımızı Cennetle Müjdelesin.
Vefat Eden Değerli Merhumun Ailesine Dualarımızı, Acılı Kederli Ailesine Başsağlığı Diliyoruz.
Sevapları Günahlarından Çok Olsun Mekanı Cennet Olsun
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Allah Rahmet eylesin.
Rabbim geride kalanlarına sabır versin.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks