İstanbulun Fethinin 558.Yıldönümü Kutlu Olsun... Şanlı Komutan Sultan FATİH Han Hazretlerini Minnetle ve Özlemle Yad Ediyoruz.
İstanbulun Fethinin 558.Yıldönümü Kutlu Olsun..
FETİH MARŞI
Yelkenler biçilecek, yelkenler dikilecek Dağlardan çektiriler, kalyonlar çekilecek. Kerpetenlerle sürun dişleri sökülecek. Yürü hala ne diye oyunda, oynaştasın Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.
Sen de geçebilirsin yardan, anadan, serden; Senin de destanım okuyalım ezberden Haberin yok gibidir taşıdığın değerden. Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini; Göster: kabaran sular nasıl yıkar bendini Çocuk görme, hor görme delikanlım kendini Şu kırık abideyi yükseltecek taştasın; Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.
Bu kitaplar Fatih'tir; Selim'dir; Süleyman'dır Şu mihrap Sinanüddin; şu minare Sinan'dır Haydi artık uyuyan destanım uyandır. Bilmem, neden gündelik işlerle telaştasın?
Kızım sen de Fatih'ler doğuracak yaştasın.
Delikanlım, işaret aldığın gün atandan, Yürüyeceksin; Millet yürüyecek arkandan Sana selam getirdim Ulubatlı Hasan'dan. Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştansın;
Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın...
Bırak, bozuk saatler yalan yanlış işlesin Çelebiler çekilip haremlerde kışlasın Yürü arslanım! Fetih hazırlığı başlasın! Yürü hala ne diye kendinle savaştasın?
Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks