) Ufuk gec de olsa dogum gunun kutlu olsun daha nice yillara
![]()
Bugün Ufuk Arkada$imizin Özel Günü!
Bir yil daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes ayni seyi yasiyor. Bu yilin sonunda geriye baktiginda umarim "harika bir yildi" dersin..
Dilegim bugün diledigin tüm dileklerinin gerçek olmasi. Gelecegini olusturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olsun!
Yaninda degiliz ama bil ki bugünü seninle kutluyoruz.
Nice yaslara Canim Arkadasim...
Seni Seviyoruz...
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
) Ufuk gec de olsa dogum gunun kutlu olsun daha nice yillara
![]()
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
aaaaaaaa yeter kac gündür dogum günü kutluyoruzCimri Ufuk bi tesekkür edip pasta ikram etmedin ya ne diyeyim
![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
hihih... ogg kurtuldummm pastadannnnn :P ehehehehe... gormesinler beni, kacim hemen :P
Cok tsk ederim guzel dilekleriniz icin... Sevgiler![]()
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Oy oyy nice yillara Ufuk Beycim.....Yeni gördüm gec oldu ama iyi olduBütün pastalarda bana.....Siz avucunuzu yalayin canikler
![]()
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
Meldammm NL ye gidip evini basalimmmmBelki o zaman utanirda bisiler ikram eder. Baksaniza cimriliginden forumu terk etti
![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
havalar ne guzel demi ?![]()
))))))))))))) disari cikin.. gezin az soylee :P:P::P:P:P
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks