Buda kac senedir 26 da duriyor... seneler etki yapmiyorkiiiajajjajajajajaa
nice saglikli, sevgi dolu yillar dilerim... yasgunun kutlu olsun
![]()
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle..
Nice yıllara...
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Buda kac senedir 26 da duriyor... seneler etki yapmiyorkiiiajajjajajajajaa
nice saglikli, sevgi dolu yillar dilerim... yasgunun kutlu olsun
![]()
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
Günlük Burç Yorumları - 01 Şubat Salı 2011 Kova ( 21 Ocak-19 şubat )
Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlere sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.
Dogum gunun kutlu olsun Fatih![]()
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Sevgili Fatih,
yazdiklarimizi görmüceksin biliyorum, hissetmen umuduyla yaziyorum.
Dogum günün kutlu olsun bizim oglan![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks