Nice niceeee sagliklii yillar dilerim... melegimiz :P)) yasgunun kutlu olsun...
Canim Melegim, dilegim bugün diledigin tüm dileklerin gercek olmasi...
DILERIM YENI YASINDA MUTLULUKLARIN EN GÜZELINI YASAR, BASARI MERDIVENLERINI RAHATLIKLA TIRMANIRSIN VE DILERIM YÜZÜN HEP GÜLER, NESENI HIC YITIRMEZSIN. SEVGI DOLU KALMAN VE MUTLU OLMAN DILEGIYLE...
DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN!..
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Nice niceeee sagliklii yillar dilerim... melegimiz :P)) yasgunun kutlu olsun...
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Günlük Burç Yorumları - 01 Şubat Salı 2011Kova( 21 Ocak-19 şubat )
Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlere sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Dogum gunun kutlu olsun AngeL) Daha nice mutlu yillara
![]()
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Sevgili aNgeL87 dogum günün kutlu olsun ögretmenimTüm sevdiklerinle nice nice yillar diliyorum.
![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
MeLDa ablacım çok çok saol iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.![]()
Ufuk abi sizede saygılarve de teşekkürler
meLek; inşallah hepbirlikte daha nice yıllar görmek dileğiyle.. Saolasın.
LAVINYA; çok çok teşekkür ediyorum.. inşallah beraber görmemiz dileğiyle..![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks