Sohbet BöLümünden istanbuL KanaLına GirebiLirsiniz .. Ciddi oLarak GeLmeyi Düşünen ArkadaşLarı BekLeriz ..
21 Ağustos Cumartesi Akşamı Sultan Ahmet'de İftarda BuLuşuyoruz..
Amacımız aynı ortamı paylaştığımız arkadaşlarla birlikte eğlenmek ..
Gelmek isteyen arkadaşlar buradan gelip gelmeyeceklerini bildirebilirler.. Yahut
uKaLa ve FaNTaSTiCa arkadaşlarımız ile [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] adreslerinden irtibata geçebilirler ..
Yemek ücreti maksimum 20-25 TL olacaktır ..
Iftar yemeğinde görüşmek üzre..
Iyi forumlar dilerim.
Konu aNgeL87 tarafından (17.08.10 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
Sohbet BöLümünden istanbuL KanaLına GirebiLirsiniz .. Ciddi oLarak GeLmeyi Düşünen ArkadaşLarı BekLeriz ..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
Merhabalar, Herkese İyi Forumlar, Saygilar Sevgiler Olsun..
Öncelikle Bu Organizasyonda Emegi Gecen Herkese Cok Cok Tesekkur Ediyorum.. Bildiginiz Uzre, 21 Agustos'da Bulusuyoruz aLeMiM & BiZiMDiYaR.CoM da Olan, Hemen Hemen Hergun Konusup Beraber Zaman Gecirdigimiz Arkadaslarimizla.. Onun Ayri Bir Heyecani Mutlulugu Var Tabikiii.. Yukarda Belirtilen Sitelere Girdikten Sonra Arkadaslarimiz /j istanbul Yaparak ODAMIZA GIREBILIRLER.. Orda Ben Veya uKaLa Arkadasimizla Gorusup Daha Sonra 21 Agustos Cumartesi İcin Detaylari Konusabilirler Gelmek İsteyen Arkadaslarimiz.. Gorusmek Uzre Arkadaslar.. Allah'âIsmarladik bye's..
Saygilarimla..
KAHROLSUN PKK
Süper bir bulusma...Ah bizde yakin olsakta gelebilsek ne güzel olurdu...Yinede tskler
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
Guzel gercekten insallah katilanlar cok olurMaalesef biz uzak kaliyoruz. Boyle bir yemegi birde yurtdisinda oturanlar icin duzenleseler
![]()
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
evet gercekten güzel bir bulusma ama biz gidemicez malesef ...orda olmak cok isterdim....
Ama iftar yemegi olmasada böyle bir yemek düzenlemek cokta zor degil ilerde bunu yapabiliriz ..........
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Katilmak isterdim ama malum uzaklardayiz.. Insallah ben türkiyede oldugumda tekrar düzenlenir. Bol bol bizleride animsayin, kulaklarimiz kizarirsa anlariz![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
MeLda'cım İstanbuL'da oLacağın Tarihi BeLirLe Bir Organizasyonda O Zaman Yaparız..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
Böyle organizasyonların olması güzel...Gidenlere iyi eglenceler...
Konu CASPER_CASPER_ tarafından (21.08.10 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar son durum nedir? Bulusma gerceklestimi? Nasil gecti? Biraz anlatinda bizde o havayi birazda olsa bu sekilde soluguyalim.
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks