AsliCan Dogum gunun kutlu olsun uyus sey![]()
AsLicimm Dogum Günün KutLu oLsun canimmm, Allah sagLikLi uzun ömürLer versin sevdikLerinLe birLikte insaallahh
muckssssss
Nice nice yıllara ; Allah sevdiklerinle beraber bir ömür kısmet etsin inşallah...
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
anastasia canimsin cok tsk ederim canim..amin anastasia mm Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin insallah..hep birlikte nice senelere canim.. Mucuksss![]()
Mucuksss schatzi
MeLoDi![]()
Konu Fidem tarafından (06.06.08 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...
Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj. Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...
Konu CaTLaQQQ tarafından (05.04.08 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Canimm GüLCe cok tsk ediyorum bitanem..yüregine emegine saglik canim cok cici seyler mCx![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks