Nice YıLLara Doğumdaşım..
Sari civcivim mutlu yıllar iyi ki dogdun...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nice YıLLara Doğumdaşım..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
narcicegi canimcim NIce yillara insallah hep beraber
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Canim Arkada$imin bu güzel gününü kutluyorum.Huzur, Saglik, Mutluluk ve tüm diledigin, umutlarin seninle olsun cicegim. Seni cok kocaman, büyük XXXXLLLL Seviyorum.
Kucakliyorum ve öpüyorum $apur, $upur
![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Saricivciv yaslanıyorsun naber
[media]http://www.youtube.com/watch?v=U-ErBbpfASk[/media]
Konu CASPER_CASPER_ tarafından (26.07.09 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.
Canım arkadaşlarım, her ne kadar bu durumlarda mutluluğumu ifade etmekte zorlansamda yine birşeyler karaladım;
---sevimli hayaletim CASPER_CASPER_ herşey için özellikle de şarkı için çok ama çok tşk ediyorum,inanılmaz mutlu oldum...her zaman derim şakır şakır bülbül kesilen dilim böyle anlarda kilitlenir çok fazla ifade edemem mutluluğumu ama sen beni anlıyorsundur...çok mutlu oldum binlerce hatta onbinlerce tşkler....
---uKaLa burçdaşım , doğum günümdaşımsana da sonsuz tşkler ve de seninde doğum günün kutlu olsun...bazen aynı yerlerde bulunsak yada bulunmasak bile yine birilerinin hala arkadaşım diyerek böyle günlerde varlığını göstermesi çok özel....dilerim ki (belki imkansız ama ben yinede diliycem; bugun doğum günüm belki dileğim tutar) en kısa zamanda seni ve güzel yayınlarını tekrar dinlerim...
![]()
---TUGBA emin ol daha uzun uzun seneler başındayımhem ben hemde kükreyen birileri anladın sen onu
..çok tşk ediyorum canım benim
---MeLDa canımın içi attığın o inanılmaz mailevede burdaki mesajına çok ama çok tşkler diycemde tşk kelimesi aciz kalıyor
sevdiğimi ve ayrıcalığını her fırsatta belirttiğim arkadaşlarımdan birisin...Taksimdeki hayranlarına seni kavuşturmama az kaldı:
kocaman mujukssssss canım dostum![]()
n@r_cicegim sahsim adina konusuyorum...senin için ne yapsam az ...
Tekrar iyi ki dogdun gıccık![]()
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! DJ-NaRCiCeGi
nice yıllara her şey gönlünüzce olur umarımsaygılar
Her Şeye Rağmen; Ayakta Kalana, Anlayarak Yaşayana
Saygılar...
Yaklaşık olarak 10 senedir filan netteyim, nete ilk adım attığım günden beri hayatım ikiye bölündü;
1- normal gündelik yaşamım ve bu yaşamımdaki çevrem dostlarım arkadaşlarım,
2- sanal çevrede edindiğim bir dolu arkadaşım,dostum...
10 sene içersinde her iki dünyamdan da dostlar yitirdim, yenileri geldi...yeri geldi ağladım,yeri geldi amman giden gider sağlık olsun dedim, yeri geldi her iki çevremle de çok ama çok eğlendim,güldüm, kahkaha attım...
ama şu son günümde şunun varkına vardım ki gidenler ve yitirdiklerim kalanlardan daha kıymetli değilmiş boşa üzülmüşüm....her iki dünyamdan da aldığım kutlamaların haddini hesabını ben bile yapamadım dünden beri...sadece şunu söyleyebilirim bu kadar sevilmek gerçekten çok güzel ama bir o kadar da sorumluluk gerektiyor..insanız yaşadığımız stresler yüzünden yeri gelir bende kırıcı olabilirim....ama hiçbir şeyde nedensiz değildir....geçmişte vede gelecekte olan ufak tefek yaşanılan hatalarım varsa bu vesile ile burdan sesleneyim herkese şimdiden; olurda sürçü lisan edersem affola....
güzel sözlerin , iyi dileklerin için sana da çok tşkler ediyorum alternatif...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks