DoubLe HayaLetim Tşk Ederim Çok SağoLasın , Önemsenip , HatırLanmak Gitmeden Önce GüzeL oLdu EywaLLah ..
Canım abicim dogum günün kutlu olsun...
![]()
![]()
DoubLe HayaLetim Tşk Ederim Çok SağoLasın , Önemsenip , HatırLanmak Gitmeden Önce GüzeL oLdu EywaLLah ..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
uKaLa Dogum Günün Kutlu Olsun.. Nice Mutlu Senelere..
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Tşk Ederim Tugba SağoLasın , Çok Naziksin ..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
Erdem'cim, bu güzel gününü en icten dileklerimle kutluyorum. Hersey umut ettigin gibi, huzurlu, saglikli ve sevgi dolu olsun. Geleceginde sana ba$arilar ve mutlu bir hayat dilerim. Beni'de unutma bak..kizarim..küserim..sonra
Kucakliyor öpüyorum seni
(Erdem'inde dün'dü dogumgünü)
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
MeLda Çok Tşk Ederim , Aynı GüzeLLikLer Senin İçinde GeçerLi oLsun , Adaşıma SeLamLar , O'nunda Geçmiş Doğuım Günü KutLu oLsun ..
Okudum MeLda Çok SağoL , Düşünmen YeterLi ..
uKaLa abicim hiçbiryere gitmiyorsun gidemiyorsun haftaya istanbuldayım
Tekrar nice mutlu yıllara abim benim...
Mumları üfle ve bir dilek tut...tuttuğun dilek de dilerim en kısa zamanda gerçekleşir, belki iyilik perileri bugünü sadece sana ayırmışlardır, dileğim bakmışsın ki oluvermiş
nice nice seneler burçdaşım ve doğumgünümdaşım
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks