engel olunamaz zamanın karşısında her zaman emin adımlarla yol alman umuduyla nice yıllarabu arada düşündürüren ve harakete geçiren kaleminden bizleri mahrum bırakma.. istanbul'dan sevgilerle...
Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle...
engel olunamaz zamanın karşısında her zaman emin adımlarla yol alman umuduyla nice yıllarabu arada düşündürüren ve harakete geçiren kaleminden bizleri mahrum bırakma.. istanbul'dan sevgilerle...
Her Şeye Rağmen; Ayakta Kalana, Anlayarak Yaşayana
Saygılar...
Bu Pasta aLeMiM'ce yemek için
Bu Hediyen
Buda Şarkın
Nice yeni yıllar görmeni dilerim uKaLa ; umarım daha nice senelerde yeni yaşlarınıda aLeMiM ekibi olarak hep beraber görürüz. .
aNgeL87
DoubLe HayaLet Tşk Ederim Kardeşim , Kısmet oLursa İstanbuL'da oLursam Görüşürüz Tabi Ki .. Gittik , GeLdik , Yine Gideriz , BeLki GeLmeyiz Hayat Bu BeLLi oLmaz..
Narçiceği Tşk Ediyorum , Aynı GüzeLLikLer Tekrar SeninLe De oLsun , Çok SağoL ..DJ-NaRCiCeGi
Mumları üfle ve bir dilek tut...tuttuğun dilek de dilerim en kısa zamanda gerçekleşir, belki iyilik perileri bugünü sadece sana ayırmışlardır, dileğim bakmışsın ki oluvermiş
nice nice seneler burçdaşım ve doğumgünümdaşım![]()
ALternatif GüzeL DiLekLerin İçin Tşk Ederim , Seninde Herşey GönLünce oLsun , SağoLasın ..alternatif
Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle...
Zemheri_Gece Akıp Giden Zaman İçerisinde Emin AdımLarLa YürüyebiLmek Ve Ayakta KaLabiLmek Her İnsanın Başarmak İsteyeceği Bir Duygu , Umuyorum Ki GönLü GüzeL oLan Herkes Bunu BaşarabiLir ..KaLemim Bu Dönemde PasLandı Biraz , Daha Doğrusu DöküLsede NameLer GönLümden, Yazmıyor KaLemim , Yazdırmıyorum ''Acı''yı En Hafife İndirebiLmek Adına .. O Yüzden ''LaL'' oLmayı Tercih Ediyorum BecerebiLdiğim , BaşarabiLdiğim Kadar .. MartıLarın Şehrinden Sana Da GönüL DoLusu SevgiLer ..Tşk Ederim ..Zemheri_Gece
AngeL87 Umarım Sende SevdikLerinLe Uzun YıLLar MutLu, HuzurLu , SağLıkLı Bir ŞekiLde BirLikte oLursun , Çok Tşk Ederim ..aNgeL87
Nice yeni yıllar görmeni dilerim uKaLa ; umarım daha nice senelerde yeni yaşlarınıda aLeMiM ekibi olarak hep beraber görürüz. .
Not: Şehrimden Uzak oLduğumdan DoLayı MesajLara Yeni Cevap VerebiLiyorum , iLgisini Eksik Etmeyen Tüm ArkadaşLara Çok Tşk Ederim ..
Konu uKaLa tarafından (08.08.09 Saat 09:48 ) değiştirilmiştir.
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
Sevgili Ukala dogum gunun kutlu olsun (gecmis dogum gunun)... Herseyin diledigince olmasi temennisiyle..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Lavinya Çok Tşk Ederim , Aynı GüzeL DiLekLer Bir Ömür Boyu SeninLe De oLsun ..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
Mutlu yıllar Ukala.. Yeni yaşın sağlık, huzur, mutluluk getirsin.. Herşey gönlünce olsun..![]()
Sırrım da Sızım da Bir O'na Aşina..
sevdiklerinle beraber nice mutlu yaslara abisi![]()
Konu GüLCe tarafından (10.08.09 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
İnanmasam!..
Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra,
Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım..
İnanmasam!!..
Bıraktığım yol tekrar bana dönerken,
Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim..
İnanmasam!!!..
LâL olmazdı bakışlarım..
Aşkın ELif HaLi
Doğum Gününüz Kutlu Olsun UKELA..
Hep sevgiyle yaşayın! Nice yaşlara..
İyi ki doğdunuz,iyi ki varsınız!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks