MeLDa abla Yeni yasının saglık mutluluk huzur getirmesi dilegiyle...
İyi ki dogdun...
İyiki varsın
Dogum gunun kutlu olsun....
MeLDa abla Yeni yasının saglık mutluluk huzur getirmesi dilegiyle...
İyi ki dogdun...
İyiki varsın
Dogum gunun kutlu olsun....
Ablalarin guzel yurekli melek yuzlusu dogum gunun kutlu olsun hep mutlu huzurlu ve saglik li ol ins sevdiklerin le daha nice dogum gunleri kutlarsin ins ...
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
Dogum Günün Kutlu Olsun Ablacım.. Nice mutlu yeni senelre,, yeni yaşlara birlikte beraber geçirmek dilegiyle ..![]()
Gül-Demet.jpg
GetAttachment Bayram.jpg
Casper'im benim canim kardesim, gercekten cok seviyorum seni. Beni unutmamisin ve konu bile acmisin ve tüm güzelliklerle süslemisin, bu kadar emek ve özen gercekten beni duygulandirdi.
Coook tesekkürler ablacim, seni kucakliyorum ve kocaman öpüyorum.![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Gül-Demet.jpg
Afet-i_Devran, Canim Benim, beni düsünüp emek vermisin bu güzelliklerle ve güzel kutlamayla.Cok ama cok tesekkür ediyorum Özlem'im. Seni cok seviyorum ve kucakliyor öpüyorum, birtanem.![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
GetAttachment Bayram.jpg
senem_38, Canim Benim, beni düsünüp emek vermi$sin bu güzelliklerle ve güzel kutlamayla.Cok ama cok tesekkür ediyorum. Seni kucakliyor öpüyorum.![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks