NazRa'cım teşekkürler
ChaoS Abi teşekkürlerKaCaK doğum günün kutlu olsun mutlu ol insallah sevdiklerinle beraber..![]()
NazRa'cım teşekkürler
ChaoS Abi teşekkürlerKaCaK doğum günün kutlu olsun mutlu ol insallah sevdiklerinle beraber..![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Bugun senin dogum gunun Dile bakalim ne dilersen
Saka bi yana Dogum gunun Kutlu Ve Mutlu olsun Kacagim
Rabbim daha nice Mutlu Huzurlu Seneler Nasip Eylesin (amin)
Iyiki dogdun Iyiki varsin
Sevgilerimle
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
IyikIII Dogdunnn.. ay ay ay ay kacak ablacim iyiki dogmussun iyiki forumdasin iyiki bizlerlesin
Nice Nice Mutlu Sihhatli Ve Guzel yillar gecirmen dilegimle ..
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
dogum gunun kutlu olsun..nice yillara KaCaK
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Diledim zaten hiç çekinmedim bak
Amin(!) canım iyi ki sizlerde varsınız teşekkürler
Bıcırığımmmmmmm bayıldımmm doğum günü şarkınaaaa
Sağol canım sizlerle olmaktan çok ama çook mutluyum iyi ki sizler de aLeMiM'desinizz. Teşekkürler canım güzel dileklerin için amin!
aLfa güzel dileklerin için teşekkür ederim biraderim amin! Cümlemiz inşallah sevdikleriyle mutlu ve sağlıklı yaşar teşekkürlerdogum gunun kutlu olsun..nice yillara KaCaK![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks