Oyy Canımsın Elmakızım Çok Teşekkür Ederim.Allah'ım Hep Beraber Huzurla Sevdiklerimiz Ve Sevenlerimizle Birlikte Gülmeyi Nasip Etsin Canım.MuCkSS
Iyiki varsin, iyiki aramizdasin, iyiki dogdun nukhet ablamm
Mevlam sana ve ailene mutlu huzurlu nice yillar nasib eylesin!
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Oyy Canımsın Elmakızım Çok Teşekkür Ederim.Allah'ım Hep Beraber Huzurla Sevdiklerimiz Ve Sevenlerimizle Birlikte Gülmeyi Nasip Etsin Canım.MuCkSS
hayatinda hersey gönlünce olur dilerim...
IŁıк ßiя ЧάĢmuя ЧάĢάя, şεђяim ısŁάŅıя...CάđđεŁεя sάŅά ßoЧάŅıя...ßi εsiŅŤi ĢεŁiя hάŦiŦŤεŅ.. ^đΰşΰmdεŅ^ ĢεçεŅ ЧüzüŅ ısŁάŅıя...SoŅяά Ťopяάк кoкusu sάяάя đõяŤ ßiя ЧάŅı, ђεякεs đάĢıŁıя ...ßiя ђάЧάŁiŅ кάŁıя.
Teşekkür Ederim didems Cümlemizin İnşallah .Teşekkür Ederim.
Hersey gonlunce olsun insallah...Rabbim kaderini senin gonulden istediklerinle cepecevre sarsin...Hayatin'da hep mutlu ol...Hayat Senin Kurallari Sen koy (:
Selametle...
Istisna Bensem,Kaideyi Bozarim...
Ne Kadar Dayanırsan Atese O Kadar Gunah Isle
Sukut Altinsa Sapini Gumusle...
Beni Tanimiyorsunuz Ahkam Kesmeyin...
Arkaniza Golge,Icinize Korku...
Mezariniza Konu Olurum...
Cehaletinin Alameti Dilinin Felaketidir...
Slm biricik canim nukicim dogum gününü en icden dileklerimle kutlarimn
hersey gönlünce olmasi dileklerimle nice yillara.....
sen benim icin cok özelsin bunuda biliyosun canim her daim mutluluklar dilerim !!!!
Sağolasın... Cümlemizi İnşallah.Hayır Ve Dileklerimiz Ortak Ve Layıkınla Yaşansın İnşallah Çok Teşekkür Ederim Dileklerine By FilizoF
Iyki Dogdunn..
Nicce Mutlu Senelere..![]()
Z'loves'E
Bu Ömür Biter Bu DOSTLUK Bitmez
.
Ne Kötüdür Insanın Aklı Ile Yüreği Arasında Sıkışıp Kalması....Ne Kötüdür Insanın An Kadar Yakın...Bir Asır Kadar Uzak Olması...Ve Bilirmisin Ne Kötüdür İnsanın Bildiğini Anlatamaması..."BEN" Deyip Susması..."SEN" Deyip Ağlamaklı Olması...!!!
Ve A.slm .Allah Razı Olsun Canım.Sende Benim Çok Özelimsin.Beni Çok Sevdiğim alemimde de Yanlız bırakmadığın İçin Sağolasın.Hep Beraber Huzurla Geçsin Her Günümüz İnşallah.nukicin San Kurban Olsun![]()
Teşekkür Ederim Tkvrlgm.Sağolasın.Hep Birlikte İnşallah![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks