Suan elimde hap kutusu var onu atardim basimin agrisi belki öyle gecer....
Soguk su ...
Kendine gelsin diye...![]()
Suan elimde hap kutusu var onu atardim basimin agrisi belki öyle gecer....
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
Basketbol topu kendine gelsin diye.....
Cilekli pasta atarim afiyetle yesin diye
))
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
bos sigara paketini firlatirim git bu bitmis yenisini al gel diye![]()
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Yaptigim elmali kurabiyeyi ataridimtatli tatli yesin diye...
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
bos tabak firlatirim yemek yapib bana geri firlatsin diye
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Tabak dolusu Pizza atardim.....
pizza mi( ev yemekleri beklemistim
pizzayi firlatirdim ama acim yiyeyim bari tabagi geri firlatirim bos olarak tabiki
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks