iki sarkiya agladim ben
1- Kubat - dermanimsin
2-zülfü livanelli - nefesin nefesime
Seni en cok aglatan $arki....?
Beni kolay kolay $arkilar aglatmaz, ama ruhi dengeme baglidir. Bazen sanki dünya üstüme yikilcakmi$ gibi olur ve ba$ka zaman öylesine dinledigim bir $arki bile, beni aglatmaya sebep olur. Aslinda hüzünlü $arkilari dinlememeyi tercih ederim ama belkide aglamak istiyorumdur ve $arki bahane olur bana, bilemiyorum....
Beni böyle dönemlerimde aglatabilen $arki :
Zeki Müren~~Annem
ve
SibeL Can~~ Ne Idi Ne OLdu HaLim
Sizleri aglatan $arki hangisidir..?
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
iki sarkiya agladim ben
1- Kubat - dermanimsin
2-zülfü livanelli - nefesin nefesime
Özcan deniz-kalp yarasi...İlk dinledigimde...
Nurettin rencber-aglama yar...
Daha cok var...![]()
Mustafa Özaslan : Sen Giderken..
Emrah Altinok :Nefesimi Nefesine..
Nurettin Rencber : Ask Sana Benzer..
Bu üc parcada cok aglamisimdir.. Halada duyunca dayanamam..![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Olgun Simsek - Bak icime gör beni..
Erkan Ogur - Yarim senden ayrilali..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
1. Ismail Yk-- Sanma Sana Dönerim
2. Ebru Gündes--Seni Seviyorum
3. Intizar--Büyük Insan
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
Hüseyin Ay yorumu ile ~~ Unutamam senicoook yanik sesle, icten yorumlamis sarkiyi.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Direc-t / Hasret .
Sezen Aksu -Belalim
Can Yücel
bir sulu göz olarak ayriligi anlatan tüm sarkilara aglar ( dim )
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks