Sacma sapan programlari KINIYORUM....
bugün icimden kimseyi kinamak gelmyior...
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Sacma sapan programlari KINIYORUM....
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
liglerin ertelenmesine neden olanlari sike ile sampiyon olanlari sikecileri aklamaya calisanlari bunun icin zaman kazanmaya calisanlari
hic bisey yapmamis gibi davrananlari milletin alin terine göz dikenleri Kiniyorum
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Bugün kimseyi kinamicam.....
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
maclari alip sifreli kanallara koyan tv leri kiniyorum,.....
Bugün kimseyi KINAMICAM.....Cünküm süperimde ondan.....Yarin Kinicam![]()
Dünyanin adaletini KINIYORUM
Nefsine hakim olamayanları kınıyorum![]()
Ramazanda sigara yüzünden oruc tutmayanlari KINIYORUM.....Yemek yemeden duramam diyenleri KINIYORUM.... Bahane uyduranlari KINIYORUM.....On saat calisiyorum onun yüzünden tutamam diyenleri KINIYORUM
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks