What about love that lasts forever, what about time to see it through if you dont give you just dont get it.. What about me, what about you, what about love... ( Meatloaf sarkisi )
gitti bütün sarki sözleri aklimdan bir iki hece var sadece yazayim diyorum yazamiyorumki .......
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
What about love that lasts forever, what about time to see it through if you dont give you just dont get it.. What about me, what about you, what about love... ( Meatloaf sarkisi )
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
melek ne diyorsun sen ya)
sacma sapan bir sarki dinlyiorum suan sözlerinide bilmyiorum ...
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Emrah-Istanbulu Benden Sorsunlar
Sevenlerin ahi yerde kalmiyor
Senin günahin yüregin ceksin
Birdaha yüzümü görmeyeceksin
Aska ayrilikla ögreneceksin
Bu gece istanbulu benden sorsunlar
Yarindan sonra beni sen anlatirsin
Askta kim kazanmis kimmis kaybeden
Bunuda Kalbina hatirlattirsin.......
Konu arzum34 tarafından (18.07.11 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
ne olur bir sabah kapim calinsa acinca gülüsün icime dogsa belki bir meyhane birazda raki sen sarki söylesen ben eslik etsem...
Onur Akin...
Seksendört-Söyle
Sen mi yaralisin, ben mi karaliyim?
Derdin ne söyle
Ask mi bu adi yok, suyun bile tadi yok
Kalmasin böyle
Geceyi görüp serrine kanan var midir böyle, var midir söyle?
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
ben gözü görmeyene resim gösteremem
değerimi bilmeze değeri öğretemem
o önce, e haddini öğrensin
biten sevgiye imrenip özenemem
boş sözü duyup düstur edinemem
eden, kendine ah etsin
Yusuf Tomakin-Nerdeydin
Sevmek benim neyime
Gülmek benim neyime
Kücük bir saf
Bir cocuk gibi
Kaldim zalimin birine
Ne ahi var ne insafi
Ne kalbi var ne cani
Vuruldum yaralandim
Birkez elimden tutmadin...........
Nerdeydin sen nerdeydin bu zamana kadar Nerdeydin
Keske seni görmeseydim sevmeseydim.....
Nerdeydin canim nerdeydin vuruldum yanima gelmedin
Senden ayri yasiyamaz.......
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks