cok guzel anlattin....katilmamak elde degil..
Eğer Bir Nebze KadınLarı TanıyabiLdiysem..
KadınLarın İstediği Tek Birşey oLduğunu Düşünüyorum..
Tek Bir Şey ! ..
O'Da ''HERŞEY'' ..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
cok guzel anlattin....katilmamak elde degil..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
aman allahim bir kerede birine katilma kendi fikrini yaz![]()
sizce hersey ister ama bilmezsiniz hic bir zamanda ogrenemiceksiniz kadinlarin ne isticegini.. ne desem bos cunki kadin olmaniz lazim anne olmaniz lazim kadinlari anlamak icin ...
taam afet-i devran..sana katilmiyom..![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Benim Yazdığım Mesajı N Kadar aLgıLayabiLdiğin Verdiğin Cevapta Da Mevcut , Ama Ben Yine De Bir DüzeLtme Yapmak İstedim..aman allahim bir kerede birine katilma kendi fikrini yaz![]()
sizce hersey ister ama bilmezsiniz hic bir zamanda ogrenemiceksiniz kadinlarin ne isticegini.. ne desem bos cunki kadin olmaniz lazim anne olmaniz lazim kadinlari anlamak icin ...
Bir Kadın oLarak İstekLerini Yaz, İstisnasız oLarak.. Yada Tüm BayanLar Yazsın ..
Sonuç oLarak YazabiLeceğin Bütün ŞeyLer ''Herşey'' e DahiL Midir?, DeğiL Midir?..
Önce Bir Düşün , aLgıLa , Sonra Tekrar Yorum Yap ..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
tmm ukalabir daha senin yazilari 5 kere okucam sonra yazip yorum yapcam senimi kircam
![]()
Yhauhauahauha..sakin olalim pls
Sizin bana oyle bir yorum yapma hakkiniz yok 1 cisi algilama sorunu cekmiyorumm .. kimseyi aptal yerine koyamazsiniz burasi oyun sayfasi .. herkes ozgurce yorumlarii yaziyor... kadin olmadiginiz icin sizinde bunu algilayamazsiniz bir gercekk .. sizin ne demek istediginizi cok guzel anladim dusuncemde bana kalsin o zaman olurmu arkadas...
..bu isin sonu kotu gibi..
![]()
oyun uzun zamandir ilgi görmedigi icin kapatilmistir...
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks