casper issiz adami yokmu bunun![]()
tskler paylasim icin![]()
Mahsun Kırmızıgül Güneşi Gördüm Fragmanı izle Mahsun Kırmızıgül’ün Beyaz Melek’in ardından yazıp yönettiği yeni filmi Güneşi Gördüm’ün fragmanına yoğun ilgi gösteriliyor. Fragman internet ortamında yayınlandığı ilk günden itibaren üç hafta içinde 380 bin kişi tarafından izlendi. 12 Mart 2009′da vizyona girecek olan Güneşi Gördüm filmi, bir aile üzerinden, Doğu’da yaşanan trajedileri anlatıyor. Filmde Ali Sürmeli, Altan Erkekli, Cezmi Baskın, Demet Evgar, Emre Kınay, Itır Esen ve Erol Günaydın’ın da aralarında bulunduğu pek çok oyuncu kamera karşısına geçmiş.
Mahsun Kırmızıgül , Güneşi Gördüm filminin Fragmanı
Gunesi Gordum Film Fragmani
Konu CASPER_CASPER_ tarafından (14.03.09 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
casper issiz adami yokmu bunun![]()
tskler paylasim icin![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Fidemcim ayıp ettin istedigin fragman olsun
Gitmek istedigim bi film.. umarım giderim önümüzdeki günlerde
Tesekkürler paylaşımın için
İstedigin bir Link varmı senin de aNGeL87'
rija ederim...
Yapım :2009, Türkiye
Türram / Psikolojik
Yönetmen :Mahsun Kırmızıgül
Senaryo :Mahsun Kırmızıgül
Oyuncular :Erol Günaydın, Altan Erkekli, Cezmi Baskın, Ali Sürmeli, Cansel Elçin, Şerif Sezer, Yıldız Kültür, Demet Evgar, Menderes Samancılar, Nurseli İdiz, Zafer Ergin, Erol Demiröz, Emre Kınay, Mahsun Kırmızıgül, Cihat Tamer, Itır Esen, Yiğit Özşener, Tuba Büyüküstün, Kamil Sönmez, Sarp Apak, Hüseyin Avni Danyal, Cemal Toktaş, Deniz Oral, Murat Ünalmış, Ümit Okur, Ecem Cansu Aktay, Ali Tutal, Macit Sonkan, Cem Aksakal, Hande Subaşı, Buğra Gülsoy, Tuğse Gökhan, Aleyna Kala, Aslıhan Kapanşahin
Yapımcı :Murat Tokat
Görüntü Yönetmeni :Soykut Turan
Müzik :Mahsun Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen
Gösterim Tarihi :12 Mart 2009
Filmin Web Sitesi
Özet:
İşte çok konuşulacak o film..
Kürt sorunu ve açılımı bu filmle bir kez daha hararetlenecek! Filmde şaşırtan görüntüler var. İşte o fragman;
Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve rol aldığı "Güneşi Gördüm"deki Altun ailesini yakında tüm Türkiye konuşacak...
Film, Mahsun Kırmıızgül'ün canlandırdığı Ramazan Altun'un (Mahsun Kırmızıgül), karısı (Demet Evgar) ve altı çocuğuyla köyden şehre taşındıktan sonra birbirinden ağır dramlar yaşamasına rağmen ailesini ayakta tutabilmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor.
Filmde Ramo'nun karısını oynayan Demet Evgar, çekimler bittiğinde günlerce etkisinden kurtulamadığını belirterek, çocuklarını oynayan ve uzun bir seçim sürecinden sonra bulunan miniklerin oyuncuktaki başarılarının da kendisini şaşırttığını söyledi.
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği 'Güneşi Gördüm' filminde, Ali Sürmeli, Ali Tutal, Alper Kul, Altan Erkekli, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Demet Evgar, Deniz Oral, Emre Kınay, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Gülhan Tekin, Hande Subaşı, Itır Esen, Kamil Sönmez, Macit Sonkan, Mahsun Kırmızıgül, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Sarp Apak, Cem Aksakal, Şerif Sezer, Yıldız Kültür, Yiğit Özşener, Zafer Ergin ile çocuk oyuncular Aleyna Kala, Aslıhan Kapanşahin, Cansu Aktay ve Tuğse Gökhan rol aldı.
casper fragman degil film istiyom![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Tamam Fidem ozaman aksami bekliyecen
Cıkmam lazım şimdi![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks