Ben hic begenmedim acıkcası. Tabii iyi bir derece almasını temenni ediyorum...
Türkiye’yi Eurovision’da temsil edecek Mor ve Ötesi’nin ‘Deli’ şarkısı sanatçılardan tam not aldı. Geçen yılki yarışmada 4’üncü olan Kenan Doğulu ‘Güzel ve keyifli bir şarkı olmuş’ dedi.
MOR ve Ötesi’nin Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 20-24 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edeceği ‘Deli’ parçası müzik otoriteleri tarafından beğenildi. Türkiye’nin ‘Deli’yle iyi bir sonuç alacağı konusunda hemfikir olan müzisyenler, önceki gün TRT ekranlarında açıklanan şarkıdan hayli umutlular. Eurovision tecrübesi olan Kenan Doğulu’ya göre iyi bir tanıtımla şarkının başarılı olması mümkün. SEÇKİN ŞENVARDAR
Kenan Doğulu: Güzel ve keyifli bir şarkı yapmışlar. İyi bir hazırlık ve promosyon çalışmasıyla şarkıyı diğer ülkelere tanıtmak lazım. Ben oradan iyi bir netice ile döneceğimize inanıyorum.
Fuat Güner: Dün ilk defa dinledim ve beğendim. Çocuklar kendilerini bozmadan yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar. Şarkı gayet hoş. Nakarat kısmı akılda kalıcı.
Yavuz Bingöl: Şarkının özellikle nakaratı çok güzel. Dünyanın yıpratılmışlığından bahsediyor. Bu çok evrensel bir mesaj.
Koray Candemir: Çok beğendim.
Aslı: Dağılan Sovyet ve Balkan ülkeleri birbirlerine torpil yaptıkça sonucu kestiremiyorum. Alacak dereceleri ne olursa olsun ‘Türkiye’yi çok kaliteli bir grup temsil etti’ diyebiliriz.
Kayahan: Şarkıyı dinleyemedim ancak o grubun iyi şeyler yaptığını biliyorum. Yarışmanın sonucu o kadar önemli değil benim için ama bu şarkıyla iyi bir netice elde edebiliriz.
Sibel Tüzün: Mor ve Ötesi son yıllarda Türkiye’de seviyeli ve kaliteli müzik yapan sevdiğim gruplardan birisi. Yarı finali geçeceklerine inanıyorum. Güzel şarkı yapmışlar. İnşallah iyi bir neticeyle dönerler.
İŞTE O ŞARKI
Aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm?
Direniyor faili tutkunun, kızmış ve küçülmüş
Aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm?
Direniyor, direniyor, direniyor...
Beni büyütün, ağlatmayın
Sevginiz nerde, övündüğünüz?
Beni büyütün, ağlatmayın
Sahte düşlerle oyalamayın
Bir yarım akıllı bir yarım deli
Dört yanım akıllı bir yanım deli
Herkes akıllı bir ben deli
Bir ben deli
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Ben hic begenmedim acıkcası. Tabii iyi bir derece almasını temenni ediyorum...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
valla bende beyenmedim kenan dogulu'nun sarkısı daha güzeldibu sarkıyla derece insallah alırız bizim gibii düşünenleri yanıltırlar...
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
ben beğenmedim..maalesef de derece alabilcemizden emin değilim...
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks