sup modum benı can evımden vurdun zaten cok begendıydım bide resımlerını koydun neyse 5sene sonra maaşımı biriktirirsem cantını alırım belki![]()
Otomobil tasarımında sınırları zorlayan en son örnek BMW GINA ,bu otomobil üzerine kaplanmış olan özel bir kumaş maddesi sayesinde şekilden şekile girebiliyor,kumaş yapısı sayesinde araç tek parça görüntüsü veriyor,şuan için üretimi söz konusu olmadığı için aracın değeri ve satışı hakkında herhangi bir bilgi yok sadece tanıtım amaçlı video ve resimlere ulaşılabiliyor..üretimi gerçekleştirilebilirmi orasını zaman gösterecek ama işin içinde bmw olduğu için bunu hiçe saymak imkansız görünüyor bu Konsept'i daha iyi gözleyebilmeniz için bir kaç resim ;
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
sup modum benı can evımden vurdun zaten cok begendıydım bide resımlerını koydun neyse 5sene sonra maaşımı biriktirirsem cantını alırım belki![]()
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz; Bu yol ki Hak yoludur, dönmek bilmeyiz, yürürüz!Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne; Acırım tükrüğe billahi ! tükürsem yüzüne.{Mehmet Akif ERSOY}
Conceptmi bu?
Bmw bu modeli uretmeyi dusunuyormuki?![]()
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks