Bu adamlar cuval giyse yakisir)))))
2010 Erkek Sahil Modasi
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Bu adamlar cuval giyse yakisir)))))
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
![]()
![]()
demiiii
![]()
allah sahiplerine bagi$lasin diyelim
![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
)))))) aminn
bunlardan bir tanede ben istesem ayip olmaz dimi? Sirf göz zevkim icin istiyorum![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Sipari$ alayim efendim....![]()
![]()
Hangi Modelimizi tercih ediyorsunuz?
![]()
![]()
![]()
Ablam utandirdin beni)))) Sen bügügümsüm hangisini munasip görürsen
![]()
Can Yücel
tögbe tögbe yaw gidin bikinilere bakin ne isiniz var burda burasi bana özel
bide bana derler ya.....
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
ayy koptummmmmmm...![]()
![]()
![]()
hepside münasip nasil seceyim ki ben, renkler zevkler tipler tartisilmaz ki
![]()
Kadir ne diyoruzki biz sana?![]()
Ablam peki söyle yapalim hepsinden birer tane))))))
Can Yücel
tögbeee tögbeeee lavinya ALLAH gözünü doyursun.. ben en iyisi gidem orucumu acam ,...
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks