Ablammmmm seviyorum senii![]()
Kadir ne oldu? Siz erkekler yaparken denmiyor dimi gözünüz doysun diye?
Bu arada iyi takildik. Sinirliydim rahatladim biraz sayenizde. Tesekkürler. Dip not olarakta sunu diyeyim yazdiklarim sakadan ibaretti.
oooooo iyisin Lavinya cim![]()
![]()
tamam canim söyle yapalim, her aya birisi, seneyi doldurmus olurlar
![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Ablammmmm seviyorum senii![]()
Kadir ne oldu? Siz erkekler yaparken denmiyor dimi gözünüz doysun diye?
Bu arada iyi takildik. Sinirliydim rahatladim biraz sayenizde. Tesekkürler. Dip not olarakta sunu diyeyim yazdiklarim sakadan ibaretti.
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Biliyorum bebegim, bende bilincli takildim. Lütfen kimse yanli$ yorumlamasin. Arada GEYIK gerekiyor...
Bir gercek var, hepside birbirinden yaki$ikli yaaaa![]()
![]()
![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
))))) allah icin öyleler ablamm. Kiz güzeli derizya o türden
![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Evet, yaki$ikliya yaki$ikli denir, haklarini yemiyelim...Benim A$KIM hepsini yan tarafta birakir, yan gözle bile bakmam ben bunlara![]()
![]()
![]()
evet ablam gönül kimi severse en guzelde o dur en yakisiklida..
Can Yücel
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks