Güzel paylasim POSOFxBELA bende bi akc konu ekledım bak bakaLım ..Sen bu konuda Yardımcı oLursun herhaLdeeKLedim bi kac basit Code bende ..
Oto Voice Kodu Kanala Girince Eklediginz Nick, Voice Alir..PHP- Kodu:on +55:JoiN:#kanal:{
/mode # +v $nick
/msg $chan 4 < < 1 $nick 4> > > 1 Vop Listemdesin !
}
on ^*:nick: { if ($istok(nick1 nick2 nick3 nick4 nick5,$newnick,32)) && ($newnick ison #kanal) { /mode #kanal +v $newnick | /msg #kanal 4 < < 1 $newnick 4> > > 1 Vop Listemdesin ! | /msg $newnick 1 POSOFxBELA 4 Tarafindan Sana Vop ( oTo VoiCe + ) ekLeNMiStiR.. :)
Ama Diyelim Guest.. Ile Girdi Sonra Nick Aldi .. Onun Icinde 2ci Satiri Yaptim, Eklediginiz Nicki Aldigi Anda Oto Voice Verir Script.
+55 Nedir?
+55 : Mircin Users Kismindaki Nickler .. Bu Nickleri Eklemek Icin Komut: /Auser 55 NICK
Diyelimki POSOFxBELA BoNCuK BodyGuard Nicklerine Oto Voice Vermek Istiorsunuz...
Users Kismine Eklemek Icin Yazdigimiz Komutlar:
/Auser 55 POSOFxBELA
/Auser 55 BoNCuK
/Auser 55 BodyGuard
Users Komutu Tamamdir ..
Bu Kisim Belirledigimiz Nickler Ile Kanala Girince Voice Versin Diye ..
Simdide Baska Bir Nickle Gelirse, Ve Belirledigimiz Nicki Alirsa Voice Alsin Diye Yapacagimiz Sey:
Biraz Zor Anlattim Ama Umarim Anlami$inizdir .. Anlamadiysaniz Bana Bir Mesaj Atip Adim Adim Uyguliyabiliriz..PHP- Kodu:on ^*:nick: { if ($istok(POSOFxBELA BoNCuK BodyGuard,$newnick,32)) && ($newnick ison #kanal) { /mode #kanal +v $newnick | /msg #kanal 4 < < 1 $newnick 4> > > 1 Vop Listemdesin ! | /msg $newnick 1 POSOFxBELA 4 Tarafindan Sana Vop ( oTo VoiCe + ) ekLeNMiStiR.. :)
Güzel paylasim POSOFxBELA bende bi akc konu ekledım bak bakaLım ..Sen bu konuda Yardımcı oLursun herhaLdeeKLedim bi kac basit Code bende ..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks