hahahaaaaaa)))))))))))) tskler önemli bilgiler icin
![]()
Neden timsah gözyaşı denmiş? (Halil Çiçek)
Timsahlar avlarını yerken, ağızlarını çokça açtıklarında, gözlerinden bir sıvı salgılarlar.
Konu adalı tarafından (28.02.10 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.
|͇̿ ͇̿ ̶͇̿ι |̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿| |̿ V ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿| \ ͇ / |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|
Bi arkadasım var sizden iyi olmasın sürekli timsahların agzın girip burnundan çıkıyor du lazım ololur diye düşündüm en azından neden timsah göz yaşı dendiğini ögrensin değilmi ?
|͇̿ ͇̿ ̶͇̿ι |̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿| |̿ V ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿| \ ͇ / |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|
koptummm)))))))) allam ya gece gece cok güldüm cidden
ne yapayim onlarda yalandan göz yasi dökmesin alla alla
))))))
ahahaha oda güzel..![]()
bak bu daha güzel
Eski efsaneye göre bir timsah avını yuttuktan sonra yas tutarmış. Bu yüzden de ağlarmış timsahlar.E hayvan tabii onlarında hayvani duyguları var buna kimsenin itiraz edecegini sanmıyorum hayvan oglu havanlar)
Timsahlar oldukça yırtıcı hayvanlardır. Bir o kadarda korkunçturlar.Bu dış görünüştür tabii içine girip bi baksanız nasıl bir kalptir o nasıl ? bir dokunsanız kalbi nasıl atıyor heyecandan tabii bu Çiftleşme mevsimi ile alakalı bir durum)erkek rakipler dişi timsaha sahip olabilmek için dövüşürler. Bu olay kavgalar sırasında birçok timsah ağır yaralanır fakat ölmezler
![]()
Konu adalı tarafından (29.01.10 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.
her durumdada sahte gözyasi oldugu gayet acik ben ömrümde bir kisi tanidim gercek timsah gözyaslari döken tanimasaydim keske
tskler konu icin..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks