adi üstünde rekor bunlar. her akil almaz...
paylasim icin tesekkürler.
1. 450 lise öğrencisi Twister oynayarak en fazla Twister oynayan ekibi olma yolunda:
2. 500 bin dolar değerindeki dünyanın en pahalı düğün pastası, 40 elmas ve 10 mavi seylon yakutla kaplı olmasından dolayı dünya rekorlar kitabına girdi:
3. 1995'te Fransız Jeanne Calnent tam olarak 120 yıl ve 239 gün olarak dünyanın yaşayan en yaşlı kadını olarak dünya rekorlar kitabına girdi:
4. ABD'li Jackie Bibby, ağzında tam sekiz yılan tuttu, hem de 12, 5 saniye:
5. Almanya Hamburg'da Tom Sietas, suyun altında 14 dakika 27 saniye nefesini tutarak rekor kırdı:
6. Amerikalı Bryan Berg dünyanın en büyük iskambil kulesini yapıyor, kulenin yüksekliği 3,9 metre:
7. Avustralya Sydney'de 1010 bikinili kadın aynı anda fotoğraf çektirerek rekora imza attı:
8. Çin'de binin üzerinde insan, kulaktan kulağa oynuyor:
9. Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleşen bir düğün Guiness rekorlar kitabına giriyor, gelinin duvağı 200 metre uzunluğunda:
10. Danka Kordak adlı chihuahua cinsi dişi köpek dünyanın en kısa köpeği unvanını elinde bulunduruyor, 19 cm:
11. Dünyanın en büyük dondurmalı pastası, yine Çin'den... 4,5 m uzunluğunda, 7,7 ton ağırlığında:
12. Dünyanın en uzun kulak kılı Hindistanlı B.D.Tiyagi'nin:
13. Hindistan'ın 23 ayrı şehrinde 150 bin öğrenci aynı anda diş fırçaladı:
14. İngiltere Manchester'da yaşayan tornacı Garry, neredeyse tüm yüzünü elbise mandallarıyla tutturarak gerdi ve Guiness'e girdi:
15. İsveç ordu çakısının XXL versiyonu, dünyanın en fonksiyonlu çakısı seçildi:
16. Mr. Jeffries olarak bilinen dünyanın en büyük kulaklı av cinsi köpeği:
17. Pakistanlı Zafer Gill 61,7 kg ağırlığındaki özel bir cihazı kulağıyla asılı bir şekilde kaldırarark 7 saniye asılı tutmayı başardı:
18. Roberta ve Mark Griswold, New York'taki Harley-Davidson kafede aralıksız olarak 29 saat öpüştü:
19. Slovakyalı Robert Bocian, bir litre birayı 2,8 saniyede içerek dünyanın en hızlı bira içen adamı unvanını aldı:
21. Tom Rodden, 1 saatte 278 insanı traş edebilen en hızlı berber olarak rekorlar kitabına girdi:
22. Üzüm yarışı... Üzüm çocuğu lakaplı Steve Spalding; üzüm yakalama başarısıyla Guiness rekorlar kitabına girdi:
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
adi üstünde rekor bunlar. her akil almaz...
paylasim icin tesekkürler.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks