1- Vücudumdaki tüm organlar birbirleriyle uyum içinde çalışıp bu nedenle sağlıklı olduğum için şükrediyorum.
2- Yüzümle, bedenimle, düşüncelerimle, duygularımla, davranışlarımla, hayatla ve insanlarla barışık olduğum için şükrediyorum.
3- Bedenimdeki tüm hücreleri, kemikleri, kasları, damarları, sinirleri ve cildimi seviyorum ve tüm hastalıklardan özgür oldukları için şükrediyorum.
4- Zeki ve yetenekli olduğum için şükrediyorum.
5- Sağlıklı bir vücut, sağlıklı bir zihin ve sağlıklı bir ruhsal yapıya sahip olabildiğim için şükrediyorum.
6- Bolluk ve bereket içinde yaşadığımız için şükrediyorum.
7- Çalışacak bir işim olduğu için şükrediyorum.
8- Mal varlığım sürekli çoğaldığı için şükrediyorum.
9- İhtiyacımız olan tüm eşyalara sahip olduğumuz için şükrediyorum.
10- İhtiyaçlarımıza ve isteklerimize yetecek kadar gelirimiz olduğu için şükrediyorum.
11- Kuvvetli bir belleğe sahip olduğum için şükrediyorum.
12- Sıhhatle nefes alabildiğim, görebildiğim, duyabildiğim, koklayabildiğim, tat alabildiğim, dokunabildiğim, haz alabildiğim için şükrediyorum.
13- Öğrendiğim ve hayatıma uygulayabildiğim tüm standartlarım için şükrediyorum.
14- Her sabah erken saatlerde uyanabildiğim ve uyanınca güne güvenle ve neşeyle başyayabildiğim için şükrediyorum.
15- Her sabah sevdiklerime ve ayrıca geçmişte beni üzen, yaralayan, inciten herkese dua edebildiğim için şükrediyorum.
16- Geçmişimde beni üzen, yaralayan ve inciten kişileri affedebildiğim için ve geçmişimden özgürleştiğim için şükrediyorum.
17- Amirim bana güvendiği ve beni sevdiği için şükrediyorum.
18- İnsanların iyi yanlarını görüp, onları oldukları gibi kabullenebildiğim için şükrediyorum.
19- Sağlıkla zayıflayabildiğim için şükrediyorum.
20- Yeteneklerimi sergileyebilme imkanı bulduğum için şükrediyorum.
21- Tanıdığım ve tanımadığım kişileri pozitif etkileme gücüne sahip olduğum için şükrediyorum.
22- Genç , sağlıklı ve dinamik göründüğüm için şükrediyorum.
23- Beni seven, birbirimize bağlı annem – babam ve kardeşlerim olduğu için şükrediyorum.
24- Güven duyabildiğim ve sevdiğim çalışma arkadaşlarına sahip olabildiğim için şükrediyorum.
25- İyi komşulara ve arkadaşlara sahip olduğum için şükrediyorum.
26- Bilinç seviyem ve sezgilerim her geçen gün arttığı için şükrediyorum.
27- Sevdiklerimle iyi koşullarda tatil yapma imkanına sahip olabildiğim için şükrediyorum.
28- Sevgi dolu bir yüreğim ve iç huzurum olduğu için şükrediyorum.
29- Her zaman şükretmeyi alışkanlık haline getirebildiğim için şükrediyorum.
30- Veeee bütün güvenim , ümidim ,geleceğim, makamın Allah’tan olduğu için şükrediyorum.
31- Tabii Müslüman olduğuma da şükrediyorum.
|^ beN hayaTı çevRimdıŞı yaşıyoRum seN beNi engeLLesen ne oLur !!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks