__Teşekkür Ettim__ Paylaşıma (Ne Fotoğraf Teşekkür Amblemini Baya Bi Aradım) Yere Batan Sarayının Girişinde Benzeri Bir Görüntü Anımsıyorum
330 derecelik bir açıyla çektiği bu fotoğraf dünyada ilk. Fotograf sanatçısı Durgut, dünyada çok az şehrin böyle bir fotoğrafının çekilebileceğini söylüyor. Zaten teknik olarak böyle fotoğrafların çekilmesi için İstanbul gibi bir şehrin olması gerekiyor. Deniz kenarında ve hilal şeklinde hafif denize doğru eğimli olması, iki kıtada birden toprakları olan İstanbul'u bu harikulade özelliğiyle fotoğrafa yansıtmaya yetiyor. Durgut, İstanbul'un bu fotoğrafını Boğaz'ın Marmara Denizi giriş noktasında, helikopter denizinüzerinde yerinde sabit durmak koşuluyla 360 derece dönerken her açıyı ayrıayrı çekerek elde etmiş. Bu çektiği fotoğraflardan 11 ayrı kareyi birleştirerek aşağıda gördüğünüz fotoğrafı elde etmiş.330 derecelik bir açı ile İstanbul görülüyor. Durgut, fotoğrafta görünmeyen 30 derecelik kısmı ise deniz olduğu için koymaya gerek duymamış, zira fotoğrafın iki yanında sadece su görüntüsü olacak ve bu daha da uzamasına sebep olacaktı. İşte içinde bulunduğumuz mayıs ayının başlarında çektilen fotograf;
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
__Teşekkür Ettim__ Paylaşıma (Ne Fotoğraf Teşekkür Amblemini Baya Bi Aradım) Yere Batan Sarayının Girişinde Benzeri Bir Görüntü Anımsıyorum
İstanbul da yaşayanlara sormak gerek basacak yer bulabiliyormusunuz diye![]()
Ajajajajaj Hanay Allah Seni emiiiNe Güldüm Yaahuu
Havadamı Uçuyorum Ben Şimdi HeeİstanbuL Çok Büyük Çokkk
Bastığım Yeerde İzim De Kalıyor(Kilo bakımından Ağır Çekiyorumda )
İncir çekirdeği de kilo olarak birşeyler çeker
Kendinize haksızlık etmeyin genç bayan![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks