İmparator yine evlendi İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız ile hastanede evlendi.
İbrahim Tatlıses 27 Eylül 2011'de dünya evine girdi. Nikahı kıyıldı hastanede. Evlendi.
Tedavisine tüm hızı ile devam edilen İbrahim Tatlıses'ten sevenlerini mutlu edecek haber...İbrahim Tatlıses uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız ile tedavi gördüğü hastanede evlendi.Tatlıses, "Ben ölürsem ne olur başka birisiyle evlenme" dediği sevgilisi Ayşegül Yıldız'la tedavisinin görüldüğü hastane odasında bu akşam saat 20.30'da evlendi.
İbrahim Tatlıses(59) tedavi gördüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü türkücü 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız'la(30) hayatını birleştirdi. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini işadamı Yüksel Çağlar ve Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı.
İlk kez evlenen Ayşegül Yıldız gelinlik tarzı beyaz bir elbise giyerken İbrahim Tatlıses de takım elbise tercih etti.
Hazırlıkları büyük bir gizlilik içersinde tamamlanan nikaha çiftin ailesinden ve dostlarından birkaç kişi davet edildi.
KIRGINLIĞI İBO'NUN MESAJI BİTİRDİ
13 martta silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses ile Yıldız arasında olaydan bir kaç saat önce tartışmıştı. Çift arasındaki kırgınlık ünlü sanatçının "Aşkım bugün yarın ne olacağım belli değil. Senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisi ile evlenme. Seni çok seviyorum" mesajını göndermesiyle sona ermişti.
Ayşegül Yıldız fotoğrafları
İbrahim Tatlıses'in 10 senelik aşkı kendisini hastanede yanlız bırakmadı.
Çok üzgün olduğu görünen Ayşegül Yıldız, imparatorun kendisinden ayrı beraberliklerinde sessizce bekleyip sadakatini her zaman göstermiştir.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks