İzleyici daha fazla gülecek! Yedi yıl aradan sonra bu akşam atv ekranlarında seyirciyle yeniden buluşacak olan 'Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı Birol Güven: Dizi tutmayacak diye bir kaygım yok. Hangi gün yayınlanırsa yayınlansın yine birinci olacağına eminim!
Çocuklar Duymasın', yedi yıl aradan sonra bu akşam ekranlara geri dönüyor. atv'de yayınlanacak olan dizi, yine milyonları ekran başına kilitleyecek. Peki geçen yıllar karakterleri nasıl etkiledi? 'Haluk' artık daha sinirli ama daha karizmatik, 'Meltem' ise daha sabırlı ve duygusaldır. 'Havuç' ve 'Duygu' çocukluktan çıkıp birer genç olmuştur. 'Taşfırın erkeği' Haluk ve 'Personel müdürü' Meltem'in tartışmaları, çatışmaları aynen sürmektedir... Sadece 'Havuç' ve 'Duygu'nun büyümesiyle sorunlar biraz daha büyümüş ve şekil değiştirmiştir. 'Dizi tutmayacak' gibi bir endişesinin hiç olmadığını söyleyen yapımcı Birol Güven ve başlıca karakterler diziyi anlattı...
BİROL GÜVEN (YAPIMCI)
BEKLENTİM YÜKSEK
Çocuklar Duymasın' 2010 yılında ortalama bir Türk ailesinin küçük meselelerini anlatıyor. Türkiye'deki değişimden dolayı yepyeni bir dizi yapıyoruz aslında. Hikaye çok küçük. Küçük meselelerin dizisiyiz biz. İnsanlar izlediği zaman görecekler; bugün modern bir ailede ne konuşuluyorsa bu dizide de aynı şeyler konuşuluyor. Açıkçası benim de beklentim çok yüksek.
Böyle bir diziye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Dizi tutmaz diye herhangi bir endişem yok. Ne kadar reyting alır bilemiyorum ama dizinin beğenileceğine iddiaya girebilirim. Hangi gün yayınlanırsa yayınlansın yine birinciliğe oynar.
PINAR ALTUĞ (MELTEM)
HAYATIM DEĞİŞTİ
Eski bölümlerde 26 yaşında iki çocuk annesi bir kadını oynuyordum. O dönem anne olmamama rağmen Birol bana çok güzel bir anne rolü yazmıştı. Anne olduktan sonra hayata bakış açım değişti. Şimdi gerçek bir anne olarak çocukların duygularını, hislerini çok daha iyi gözlemleyebiliyorum. Dizideki çocuklarım 'Havuç' ve 'Duygu' gerçekten çocuklarım gibiydi. Onlarla iletişimimiz yeni bölümlerde çok daha farklı ve renkli olacak. Benim kızım Su da bu diziyle büyüyecek.
TAMER KARADAĞLI (HALUK)
HALUK YAŞLANDI
Şimdi gerçek bir baba olmanın verdiği ayrı bir haz var. Artık dizideki çocuklara daha farklı bir gözle bakıyorum."
Haluk artık yaşlandı. Huysuz ve aksi bir adam oldu. Çocuklar büyüdü, sorunlar büyüdü. Kızı 'Duygu'nun erkek arkadaşı olmasına, 18 yaşına gelmiş oğlu 'Emre'nin saçlarını uzatıp küpe takmasına tahammül edemiyor. Ergen oldukları için onları anlamakta zorluk çekiyor. Ama savaşmaktan ve kural koymaktan yılmıyor.
FURKAN KIZILAY (HAVUÇ)
BENİ OYNUYORUM
Daha önce tenis oynuyordum, 12 yaşındayken Türkiye üçüncüsü olmuştum. Bu dizi nedeniyle tenisi bırakmak zorunda kaldım. Ama hiç pişman değilim. Oyunculuk çok ayrı bir zevk. Şöhret ve popülerlik çok keyifli.
Dizide de aslında kendimi oynuyorum. 'Emre' de benim gibi üniversiteye giden, müzikle ilgilenen bir karakter.
HAYAL KAHRAMAN (DUYGU)
RÜYADA GİBİYİM
Diziye 'Duygu' karakterini canlandırmak için yeni dahil oldum. Böyle bir dizide oynamak benim için rüya gibi bir şey.
Hukuk fakültesinde okuyan 'Duygu', ailesinden ayrı bir eve çıkmak istiyor. 'Havuç' da bu konuda ısrarlı ama babaları izin vermiyor. Duygu babasıyla olduğu kadar kardeşi 'Havuç'la da çatışıyor.
Duygu'nun bir erkek arkadaşı var ama her baba gibi 'Haluk' da bundan hiçmemnun değil. Bu durum kardeşi 'Havuç'u da sinir ediyor.
ZEYNO GÖNENÇ (GÖNÜL)
GÖNÜL BOŞANDI
Biz irtibatımızı hiç kaybetmedik. 'Keşke yeniden yapsak' diye hep konuşurduk kendi aramızda. Birol da "Haydi yapalım" deyince çok sevindik.
Gönül' eşi 'Light Selami'den boşandı. Oğulları 'Orçun' da büyüdü. Artık ayakları üzerinde durabilen, modern, bakımlı ve güçlü bir kadın olan 'Gönül' yeni bir aşka yelken açacak.
VOLKAN SEVERCAN (ZERO TUNA)
HAYRANIYDIM
Diziye 'Zero Tuna' karakteriyle dahil oldum. Ben zaten eskiden de sıkı bir 'Çocuklar Duymasın' izleyicisiydim, o yüzden bu işe yeni girmiş gibi hissetmiyorum. Oyuncu arkadaşlarım da zaten eskiden tanıdığım, aynı projelerde yer aldığım kişiler. O yüzden hiç yabancılık çekmedim.
Birol Güven çok iyi gözlem ve analiz yaptığı için çok sağlam karakterler yaratıyor.
VATAN ŞAŞMAZ (ENGİN)
HİÇ BİTMEMİŞTİ
Herkes 'Yeniden döndük' diyor ama ben dizinin hiç bitmediğini düşünüyorum. Çünkü tekrarları bile çok izlendi. Türk aile yapısına birebir uyan bir diziydi çünkü.
7 yıl arada tüm ekip farklı işlerde oynadık ama 'Çocuklar Duymasın' setinde kurduğumuz iletişim başkaydı. Bu diziden aldığımız tadı başka hiçbir işte alamadık.
ÇOCUKLARLA
BİRLİKTE SORUNLAR DA BÜYÜDÜ
Bu akşamki ilk bölümde tatil konusu gündeme geliyor. 'Haluk' erken rezervasyon sistemiyle parasını peşin ödeyerek şahane bir tatil ayarlamıştır. 'Taşfırın erkeği', ailesiyle geçireceği güzel tatilin hayalini kurarken 'Meltem', 'Havuç' ve 'Duygu'dan gelen cevaplar, hayallerini tuzla buz eder. Geçen zaman içinde çocuklarla birlikte sorunları da büyümüştür. 'Havuç', babasından artık cep telefonu yerine araba istemektedir. Araba konusu baba- oğul arasında tartışma yaratırken, izleyenlere kahkaha attıracak, diyaloglara yol açar.
![]()
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks