harika bir yarisma!
geriye kalan iki Koroda cok iddaali ve ikiside birbirinden muhtesem...ikisi arasinda karar veremiyorum!
hayirlisi neyse o olsun.
benim gönlümde ikiside birinci :-)
Korolar carpısıyor 15 Haziran 1.Mardin Korosu... Show TV ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Korolar Çarpışıyor’da finalden önceki son hafta da yapıldı. Öykü-Berk’li Trabzon korosu, Kutsi’li Malatya korosu ve Rojin’li Mardin Korosu final haftasına kalan iki korodan biri olmak için bu hafta 2′şer performans sergileyip, 2 şarkı seslendirdiler. Seyircilerden gelen SMS’lerle finale kalan son iki koro belli oldu. Bu haftanın ilk iki korosu finalde yarışmaya hak kazanırken, üçüncü yani sonuncu olan koro 6 haftalık maraton sonunda yarışmaya veda etti.
Mardin Heryer de 1 İnci.....
1.Rojin-Mardin
2.Kutsi-Malatya
harika bir yarisma!
geriye kalan iki Koroda cok iddaali ve ikiside birbirinden muhtesem...ikisi arasinda karar veremiyorum!
hayirlisi neyse o olsun.
benim gönlümde ikiside birinci :-)
MardinLi olmadiginiz halde mardin hakkında böyle güzel düşüncelere sahip oldugunuz için tskler....
Herkes hepimiz sunu unutmamaliyiz:İnsanlar ne olursa olsun ideolojık kimlikleriyle degil yaptıkları işlerle anılmalidir...
Yazdıgınız mjs cok hosuma gitti tekrar tskler....
Bakalım kim 1.olacak...
hangi koro olursa olsun kazanan okumak isteyen cocuklarımız olsun...
Küçük 1 not:Yıllar önce Kürtce müzik dinledigimiz için farklı işlemlerle karsılasıyorduk
Şimdi ise kurtce söyledigimiz için 1.oluyoruz....
Mardinli degil Denizliliyim fakat Mardini cok severim!
Ayrica cok taktir ediyorum Mardin korosunu 4 dil seslendiriyolar cok hos oluyor..kürt degilim ama kürtcede dinlerim süryanice dinlerim
kürtce söyliyorlar diye haklarini yememek lazim!
seninde dedigin gibi önemli olan COCUKLARIMIZ OKUSUN![]()
Maalesef Mardin ikinci oldu Kutsi birinci oldu ama onlarda cok iyiki...
neyseki Mardinede okul acilacak hayirlisiyla...
TEBRIKLER Mardine ve MALATYAYA
Tabii ki Mardin'in 1 . olmasini isterdim kismet mi diyelim baska bişeymi?
Mardin Final gecesi tek kelime ile harikaydi...(MardinLi oldugum için söylemiyorum bunu)
Mardin veya Malatya farketmez sonuc=Cocuklar okuyacak....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks